Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu, sfat esenţial pentru Andrei Radu în relaţia cu Cesare Prandelli: "E un norocos!"

Adrian Mutu, sfat esenţial pentru Andrei Radu în relaţia cu Cesare Prandelli: "E un norocos!"
Comentarii

Adrian Mutu crede că portarul Andrei Radu are mare noroc să lucreze cu Cesare Prandelli, tehnicianul alături de care "Briliantul" a avut cele mai mari reuşite din carieră preluând-o pe Genoa.

Fostul internaţional, acum antrenor la echipa secundă a clubului Al Wahda, are, însă, un sfat esenţial pentru căpitanul naţionalei de tineret.

"Ionuţ e un norocos. Are parte de un mare antrenor, care ştie cum să-şi mobilizeze jucătorii şi are tact atunci când vine vorba de fotbaliştii străini, îi ajută să se adapteze şi poate să scoată maximum din ei, aşa cum a făcut-o şi cu mine. Sfatul pentru Radu, românul nostru, e să nu-i iasă din cuvânt şi să-l respecte pentru că astfel o să aibă mari satisfacţii. Cesare e mai mult decât un antrenor, e un camarad mai mare, de la care oricine are de învăţat", a mărturisit Adrian Mutu, pentru Gazeta Sporturilor.

În vârstă de 61 de ani, Cesare Prandelli a fost numit antrenor la Genoa la sfârşitul săptămânii trecute şi a continuat cu Andrei Radu între buturi. La debutul experimentatului antrenor pe banca tehnică, "Grifonii" au obţinut doar un rezultat de egalitate, 1-1 acasă cu SPAL.

Prandelli l-a antrenat pe Mutu la Parma şi Fiorentina, iar de-a lungul carierei sale a mai pregătit Atalanta, Lecce, Venezia, AS Roma, naţionala Italiei, Galatasray, Valencia şi Al Nasr.

Afla mai multe despre: muturaduprandelli 

viewscnt
Articole similare