Experiențe împreună.
You are here:

Adrian Mutu şi el. Înlocuitor de top pentru Dan Petrescu la CFR Cluj! Loviură de teatru: a antrenat naţionala şi e pe lista campioanei

Adrian Mutu şi el. Înlocuitor de top pentru Dan Petrescu la CFR Cluj! Loviură de teatru: a antrenat naţionala şi e pe lista campioaneigalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (52 de ani) s-a despărţit amiabil de CFR Cluj, după o şedinţă cu şefii din Gruia, iar campioana României e în cautarea unui antrenor înlocuitor pentru "Bursuc". Moştenirea pe care o lasă Dan Petrescu la CFR Cluj nu va fi una deloc uşoară pentru cel care-l va succede pe banca tehnică, dar conducerea formaţiei "feroviare" s-a orientat repede spre Adrian Mutu, selecţionerul naţionalei de tineret. "Briliantul" nu e singura variantă, dacă e să ne luăm după o informaţie apărută în presa din Italia, care susţine că Gian Piero Ventura (72 de ani), fostul selecţioner al Italiei, e şi el pe lista cu înlocuitori ai lui Dan Petrescu.

Adrian Mutu şi el. Înlocuitor de top pentru Dan Petrescu la CFR Cluj: Gian Piero Ventura, fostul selecţioner al naţionalei Italiei

Luni, CFR Cluj a oficializat despărţirea de Dan Petrescu, după ce patornul Nelu Varga anunţase deja decizia de încetare a colaborării cu antrenorul, iar în birourile din Gruia se lucrează acum la găsirea unui înlocuitor pe masură. Omul cu banii, Nelu Varga, a anunţat că îl vrea pe Adrian Mutu (41 de ani), selecţionerul naţionalei de tineret, însă e greu de crezut că visul său se va îndeplini, având în vedere că Mutu a calificat reprezentativa U21 la EURO şi are posibilitatea să meargă şi la Olimpiadă alături de jucătorii săi.

Totuşi, aşa cum a anunţat şi în urmă cu aproape o lună, presa din Italia scrie că Gian Piero Ventura (72 de ani), fostul selecţioner al naţionlaei Italiei, se află pe lista potenţialilor înlocuitori ai lui Dan Petrescu în Gruia. Cu un CV extrem de atrăgător, aducerea lui Ventura ar fi o adevărată lovitură de imagine în Gruia, după ce acesta a pregătit "Squadra Azurra" şi echipe de top din Italia, precum Napoli, Sampdoria, Udinese sau Torino.

Presa din Italia a scris că Gian Piero Ventura l-ar putea înlocui pe Dan Petrescu la CFR Cluj atunci când se specula că "Bursucul" va pleca în Arabia Saudită.

  • 6 - şase echipe de top din Serie A a antrenat Gian Piero Ventura: Napoli, Udinese, Torino, Sampdoria, Cagliari şi Lecce
  • 1 - un an a pregătit Ventura naţionala Italiei, între 2016 şi 2017

Adrian Mutu şi el. Înlocuitor de top pentru Dan Petrescu la CFR Cluj: "Bursucul" e dat ca viitorul antrenor al lui Celtic!

Dan Petrescu nu va rămâne mult timp fără echipă. Imediat după ce Nelu Varga a anunţat plecarea antrenorului de la CFR cluj, presa din Scoţia a scos în faţă varianta că Dan Petrescu va fi următorul antrenor al lui Celtic, "conform surselor din România şi de la Glasgow". Dacă se va realiza până la urmă această mutare, ar fi mutarea carierei pentru "SuperDan", la care acestă visează încă de când s-a apucat de antrenorat.

Astfel, după şapte trofee câştigate în carieră, Dan Petrescu ar avea şansa să ajungă în fotbalul britanic, unde a evoluat ca jucător, la Chelsea. "Bursucul" a anunţat că vrea să-şi ia o pauză de la antrenorat, dar oferta de la Celtic l-ar putea face să se răzgândească: "Îmi doresc o vacanţă, o minivacanţă. Dar dacă va veni mâine vreo ofertă bună, la cum mă cunosc, cred că aş accepta-o", a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă de "adio" de la CFR Cluj.

viewscnt
Articole similare
Anamaria Prodan, fara secrete in cartea pe care a scos-o: Sunt un vulcan care erupe din ora in...