Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu şi Mirel Rădoi au făcut schimb de urări. Ce şi-au transmis cei doi selecţioneri

Adrian Mutu şi Mirel Rădoi au făcut schimb de urări. Ce şi-au transmis cei doi selecţioneri

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi, selecţionerul României, este infectat cu noul corona virus şi se află în izolare de aproximativ o săptămână.

Adrian Mutu, cel care a preluat România U21 după ce Rădoi a fost numit la naţionala mare, a mărturisit că a vorbit cu selecţionerul şi i-a transmis multă sănătate dar şi baftă pentru meciurile care vor urma. Acelaşi lucru a făcut Rădoi cu „tricolorii mici”.

„E greu, am trecut şi eu prin aşa ceva, chiar dacă nu am avut COVID, dar am stat în izolare pentru că am intrat în contact cu un secund în acea perioadă. Sunt sigur că lucrurile decurg aşa cum erau prevăzute pentru că aveau totul pregătit dinainte, ştiau ce au de făcut, iar noutăţi mari nu vor fi în modul de antrenament.

Sper să nu se simtă lipsa lui Mirel, dar cu siguranţă era mult mai bine pentru naţională dacă el se afla acolo, pe bancă. Mesajul meu pentru el este însănătoşire grabnică şi să revină cât mai repede, iar pentru băieţi, să lupte, să se dăruiască aşa cum ştiu ei şi să adune puncte. Şi el ne-a urat multă baftă şi să avem încredere în noi şi în forţele noastre. Să luptăm până la capăt!", a spus Adrian Mutu.



Echipa naţională de fotbal a României va disputa în luna martie trei partide în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2022. Prima reprezentativă întâlneşte la 25 martie Macedonia de Nord (ora 21:45, Arena Naţională din Bucureşti), la 28 martie Germania (ora 21:45, Arena Naţională din Bucureşti) şi în 31 martie Armenia (ora 19:00, în deplasare).

 

Afla mai multe despre: romania u21adrian mutumirel radoi 

viewscnt
Articole similare