Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu, sincer după meciul cu Chindia: ”Suntem de valori apropiate”. Ce obiectiv are şi cum a trăit succesul lui Halep: ”Asta mi-a plăcut cel mai mult”

Adrian Mutu, sincer după meciul cu Chindia: ”Suntem de valori apropiate”. Ce obiectiv are şi cum a trăit succesul lui Halep: ”Asta mi-a plăcut cel mai mult”

FC Voluntari

Comentarii

Adrian Mutu a recunoscut că Voluntari şi Chindia sunt echipe de valori apropiate, dar consideră că victoria formaţiei sale este una meritată. ”Briliantul” şi-a făcut timp şi pentru a urmări finala de la Roland Garros, câştigată de Simona Halep.

Suntem echipe de valori apropiate. Chindia are fotbalişti care joacă de patru sau cinci ani împreună, ştiam că ne aşteaptă un meci greu. Noi am fost compacţi, organizaţi. Prima repriză a fost echilibrată, dar în a doua noi am forţat şi am controlat jocul.

Schimbarea lui Cernat a fost de ordin tactic. A intrat Benzar, am schimbat, mai apoi, şi sistemul şi s-a văzut că a fost mai bine. Este un rezultat bun, corect. Şi în retur vom ataca şi vom încerca să dăm gol. De când am venit, nu am stat doar să mă apăr.

Obiectivul meu este să salvez echipa de la retrogradare. D-asta am venit. Dacă vom rămâne în Liga I, atunci obiectivul meu a fost îndeplinit”, a declarat Mutu, după victoria cu Chindia.

IMPRESIONAT DE SIMONA HALEP

Înainte de jocul echipei sale, Adrian Mutu a aruncat o privire şi pe finala de la Roland Garros, acolo unde a trăit la intensitate maximă victoria Simonei Halep.

Mi-a plăcut ardoarea cu care Simona Halep a jucat în această finală. Este sportiva noastră numărul unu, care ne reprezintă de câţiva ani la cel mai înalt nivel”, a spus Mutu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mutuvoluntarichindiahalep 

viewscnt
Articole similare