Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu, subiectul unui articol în presa din Anglia după ce a calificat naţionala de tineret la EURO 2021: "Cariera lui, deraiată de droguri şi Mourinho!"

Adrian Mutu, subiectul unui articol în presa din Anglia după ce a calificat naţionala de tineret la EURO 2021: "Cariera lui, deraiată de droguri şi Mourinho!"

Premier League

Comentarii

Presa din Anglia a pus din nou "lupa" pe Adrian Mutu (41 de ani), după ce selecţionerul naţionalei U21 i-a calificat pe tricolorii mici la EURO 2021.

Englezii de la Goal i-au dedicat un artciol lui Mutu, fost jucător la Chelsea, în Premier League, după performanţa reuşita ca antrenor. Adrian Mutu s-a transferat de la Parma la Chelsea pentru 23 de milioane de euro, în 2003, dar problemele cu drogurile i-au curmat o carieră ce părea să fie de vis, după începutul fulminant, în Anglia.

”Atacantul român avea lumea la picioare, dar totul s-a destrămat exact atunci când părea pregătit să strălucească cel mai tare”, scriu jurnaliştii de la goal.com, într-un articol intitulat ”'Puteam să câştig un Balon de Aur' - Cariera controversată a lui Mutu la Chelsea, deraiată de droguri şi Jose Mourinho”.

Mutu a dat gol contra lui Leicester, la debut, iar apoi au urmat alte patru reuşite în trei jocuri. Claudio Ranieri, antrenorul de atunci, l-a vrut pe Adrian Mutu la Chelsea. După venirea lui Jose Mourinho pe Stamford Bridge, "Briliantul" a fost îndepărtat. ”Apoi, golurile au dispărut, în timp ce Mutu s-a străduit să se adapteze la viaţa de vedetă din Premier League”, scriu ziariştii de la Goal, care subliniază că venirea lui Jose Mourinho, în următoarea stagiune, a complicat şi mai mult viaţa românului.



De la Chelsea, după scandalul cu drogurile în urma căruia a fost şi dat în judecată de londonezi, Mutu a ajuns la Juventus.

Afla mai multe despre: adrian mutuangliagoalarticolchelsea 

viewscnt
Articole similare