Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu, tot mai aproape să preia o formaţie din Liga 1: ”Asta înseamnă negociere” EXCLUSIV

Adrian Mutu, tot mai aproape să preia o formaţie din Liga 1: ”Asta înseamnă negociere” EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Adrian Mutu pare tot mai aproape de un acord cu FCU Craiova 1948.

Formaţia nou promovată în Liga 1 şi-a făcut clar un obiectiv din numirea lui Adrian Mutu ca antrenor principal. Fostul selecţioner de la U21 a fost din start prima variantă a oltenilor, după despărţirea de Eugen Trică, antrenorul care a dus-o pe FCU Craiova în Liga 1.

La Sport Report, Marcel Puşcaş, directorul sportiv al oltenilor, a vorbit despre cum decurg negocierile dintre clubul său şi Adrian Mutu, antrenorul care are cele mai mari şanse să preia formaţia din Bănie:

"Urmează să dea, în foarte scurtă vreme. E destul de greu, mereu la negocieri se schimbă câte un cuvânt, câte un paragraf. Stai ca mai punem, mai adăugăm. Asta înseamnă negociere. Şi Mutu vrea să se protejeze, şi noi vrem. Avem nevoie de Mutu, dar şi Mutu are nevoie de noi. E un antrenor de perspectivă. Are nevoie de un club care să-i pună totul la dispoziţie." a mărturisit oficialul oltenilor, pentru Telekom Sport.

Mutu (42 de ani) şi-a început cariera de antrenor la FC Voluntari, apoi a bifat experienţele Al Wahda U21 şi România U21. Fost mare internaţional român, Mutu are un cv impresionant ca fotbalist, el evolând la echipe mari precum Chelsea, Inter Milano sau Juventus Torino. 

Afla mai multe despre: marcel puşcaşadrian mutu 

viewscnt
Articole similare