Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu, tranşant după meciul de baraj: "Nu mai contează nimic acum. Sper să rămân la echipă"

Adrian Mutu, tranşant după meciul de baraj: "Nu mai contează nimic acum. Sper să rămân la echipă"

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a rămas în Liga I, după ce s-a impus în faţa Chindiei Târgovişte la loviturile de departajare, în barajul de promovare/retrogradare.

"Nu mai contează acum ce a fost, contează că ne-am îndeplinit obiectivul. Am bifat şi mergem mai departe. Am avut încredere în băieţii mei, ştiam ce executanţi am, de asta l-am băgat în ultimele minute şi pe Cernat. Iată că am reuşit să ne impunem. Cred că noi am fost echipa mai periculoasă, am avut ocazii mai mari, chiar dacă ei au controlat jocul.

Este al doilea baraj în ultimele trei sezoane pentru Voluntari, trebuie să învăţăm, iar acum trebuie să refacem echipa pentru sezonul următor, astfel încât să nu mai trăim periculos. Eu sper să rămân aici, de asta am venit. Dacă nu, voi face alegerile mele în această vară" , a declarat Adrian Mutu pentru Telekom Sport.

"În a doua repriză, am intrat timoraţi, nu ne-am regăsit deloc în teren. Am făcut pasul înapoi şi am primit gol. Sunt fericit că am fost inspirat la loviturile de departajare şi mă bucur că am rămas în Liga I. De câteva meciuri bune, nu ne-am mai regăsit. E păcat că s-a ajuns până aici. Vreau să-i felicit pe cei de la Chindia, au făcut un meci bun, s-au mobilizat şi au încercat să scoată cel mai bun rezultat" , a spus Mihai Mincă pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fc voluntariadrian mutumihai mincachindia targoviste 

viewscnt
Articole similare