Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu vrea la CFR Cluj un jucător care a refuzat-o pe FCSB!

Adrian Mutu vrea la CFR Cluj un jucător care a refuzat-o pe FCSB!

Fotbal

Comentarii

Adrian Mutu (45 de ani) a fost numit, recent, în funcţia de antrenor principal la CFR Cluj şi urmează să primească din partea conducerii primul jucător

  • Adrian Mutu l-a înlocuit pe italianul Andrea Mandorlini pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj.

Primul transfer realizat de CFR Cluj sub comanda lui Adrian Mutu

Aşadar, unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi jurnalişti sportivi italieni, Nicolo Schira, a afirmat că Adrian Mutu l-ar dori foarte mult pe mijlocaşul român al celor de la Lecce, Cătălin Vulturar (19 ani).

Tânărul fotbalist este internaţional de tineret al României, însă nu a jucat decât pentru echipele de juniori de la Lecce, ceea ce nu îl pune într-o postură foarte avantajoasă în raportul cu Daniel Pancu, selecţionerul U21, în vederea viitoarelor convocări.

Informaţia oferită de Nicolo Schira vine să întărească alte zvonuri apărute la Lecce, în urmă cu trei săptămâni, care îl legau pe Cătălin Vulturar de un transfer în Superligă.

Mijlocaşul român este pe cale să se întoarcă în ţara sa pentru a semna cu un club de top din campionatul intern.

Formula preferată de Lecce este cea a unui împrumut, deoarece nu vrea să se despartă de talentatul fotbalist român şi vrea să-i dea timp şi spaţiu pe o scenă unde ar putea acumula mai multă experienţă”, anunţa ”pianetalecce.it”, în acel moment.

Vulturar a refuzat-o pe FCSB

Înainte de a semna cu formaţia italiană, în decembrie 2018, Cătălin a fost foarte aproape de a ajunge la FCSB, însă mutarea nu s-a mai realizat niciodată.

Am avut ofertă de la FCSB, dar nu am vrut să merg pentru că fac deja antrenamente cu grupa de 2001 de la UTA şi cred că mă pregătesc destul de bine acolo”, anunţa fotbalistul, la acea vreme.

Afla mai multe despre: catalin vulturarlecceadrian mutu 

viewscnt
Articole similare