Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu vrea să facă spectacol la U Craiova 1948! Ce a promis după ultima victorie din Liga 1: "Încercăm să ne formăm o identitate a noastră"

Adrian Mutu vrea să facă spectacol la U Craiova 1948! Ce a promis după ultima victorie din Liga 1: "Încercăm să ne formăm o identitate a noastră"

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mutu a oferit o primă reacţie după victoria lui U Craiova 1948 cu 2-1, în deplasarea de la Clinceni, cu Academica.

Adrian Mutu, după Academica Clinceni - U Craiova 1948 1-2

U Craiova 1948 a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a patra a Ligii 1.

"Sunt momente când trebuie să ştii să suferi. Trebuie să lupţi, să rezişti şi asta am făcut până la final. Am avut ocazia de a face şi 3-0. E o satisfacţie mare pentru orice antrenor. Încercăm să ne formăm o identitate a noastră, să ne maturizăm, să reuşim să finalizăm. Echipa joacă un fotbal plăcut, normal că şi rezultatul contează. Aceşti băieţi au câştigat la pas Liga 2 şi acum merită ce se întâmplă. Totul vine în urma muncii zilnice. Nu am realizat nimci, am obţinut trei puncte, o victorie care ne întpreşte ideea noastră despre fotbal. 

Avem o galerie frumoasă şi numeroasă care e cu noi peste tot în ţară, lucru care ne face responsabili. Pentru suporteri e ceva etern şi profund. Te ataşezi când eşti la o echipă", a declarat antrenorul oltenilor. 

În urma meciului de la Clinceni, U Craiova 1948 a urcat pe locul al cincilea, cu şase puncte, în timp ce Academica a rămas pe ultimul loc, cu înfrângeri pe linie de la startul sezonului. 

 

Afla mai multe despre: adrian mutuu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare