Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Neaga, acuze grave la adresa CCA: ”Astea sunt directive... Va fi un protest nemaiîntâlnít in fotbal până acum”

Adrian Neaga, acuze grave la adresa CCA: ”Astea sunt directive... Va fi un protest nemaiîntâlnít in fotbal până acum”

Superliga

Comentarii

Antrenorul echipei ACS Poli Timişoara, Adrian Neaga, a declarat, vineri, că dacă la partida cu Concordia Chiajna, care va fi arbitrată de bucureşteanul Radu Petrescu, vor exista greşeli foarte mari de arbitraj, ulterior se va asista la “ceva nemaiîntâlnit în fotbalul românesc”.

Timişoara a avut de suferit în ultima etapă, cum vezi bătălia de evitare retrogradării? ”Ce să mai văd, dacă mâine la meicul cu Chiajna avem arbitri din bucureşti ? Ţinând cont că toată săptămâna am rugat în scris CCA-ul ca la meicurile cu echipele din Bucureşti sau din împrejurimile Bucureştiului să nu mai fim arbitraţi de arbitri din Bucureşti.

Eu nu spun că nu are valoare Radu petrescu, dar se putea evita asta. Înseamnă că ţipăm degeaba. Mâine sunt doi bucureşteni la centru, Radu Petrescu şi încă un arbitru din Bucureşti, la tuşă. Se vrea altceva, dar vom face un protest dacă vor fi greşeli foarte mari de arbitraj, ceea ce nu s-a întâlnit în fotbalul românesc astea sunt directive. Dacă se întâmplă ceva... Bilete castigatoare pariuri 2018

Va fi un protest nemaiîntâlnit în fotbal până acum şi este normal să avem aceasta atitudine, astăzi am luat licenţa pentru următorul sezon, am plătit datoriile care au fost pe lua decembrie, ştim că avem probleme, dar toţi ni le-am asumat, cei care suntem în cadrul clubului. În momentul de faţă s-au făcut eforturi mari şi am ajuns pe zero cu luna decembrie, mai rămâne să ne salvăm sportiv, dar trebuie să fim lăsaţi să ne salvăm, adică să nu se întâmple aceste greşeli mari de arbitraj”, a spus Adrian Neaga la Telekom Sport.

Meciul ACS Poli Timişoara - Concordia Chiajna, contând pentru etapa a şaptea a play-out-ului Ligii I, va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00. şi va putea fi urmărit LIVE la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: poli timisoaraadrian neagaliga 1,  

viewscnt
Articole similare