Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Neaga: "Am fi meritat să rămânem în prima ligă!" Ce urmează pentru tânărul antrenor al Timişoarei

Adrian Neaga: "Am fi meritat să rămânem în prima ligă!" Ce urmează pentru tânărul antrenor al Timişoarei
Comentarii

Antrenorul echipei ACS Poli Timişoara, Adrian Neaga, a declarat, sâmbătă seara, că formaţia bănăţeană ar fi meritat să rămână în Liga 1 şi a precizat că greşelile de arbitraj şi problemele financiare ale clubului au provocat această retrogradare.

"Din punctul meu de vedere, eram grupul care merita să rămână în prima ligă. Când scorul era 2-1, atunci ne-am manifestat o dorinţă mare. N-a fost să fie. Le mulţumesc celor care mi-au dat şansa să antrenez acest grup şi vedem ce se va întâmpla în continuare. Păcat că nu am reuşit să ne salvăm.

Au fost şi probleme financiare, dar au mai fost şi alte lucruri care au dus la această retrogradare. Erorile de arbitraj. Au fost erori foarte mari, mai ales în acest play-out", a declarat Adrian Neaga, la Telekom Sport.

În vârstă de 38 de ani, Adrian Neaga a mărturisit că viitorul său la Timişoara este incert, în acest moment.

"Va fi o şedinţă în această săptămână, vom vedea ce se va decide. A fost o experienţă plăcută. Pe viitor, putem chiar la Timişoara şi să revenim la anul în prima ligă. Poate e mai bine aşa pentru mine şi pentru viitorul meu, pentru că problemele te maturizează şi experienţa este mai bună", a mai spus Neaga.

Formaţia ACS Poli Timişoara a învins Concordia Chiajna, scor 1-0, sâmbătă, în deplasare, dar a retrogradat în Liga II, în timp ce FC Voluntari a remizat cu Juventus Bucureşti, scor 2-2, şi va evolua în barajul de menţinere în prima divizie.

Afla mai multe despre: neagatimisoararetrogradare 

viewscnt
Articole similare