Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Neaga, devastat după moartea lui Ilie Bărbulescu: "Îmi plăceau mult poveştile lui, o să-mi fie tare dor de ele". Când l-a întâlnit ultima oară

Adrian Neaga, devastat după moartea lui Ilie Bărbulescu: "Îmi plăceau mult poveştile lui, o să-mi fie tare dor de ele". Când l-a întâlnit ultima oară

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Neaga a primit cu mare tristeţe vestea morţii lui Ilie Bărbulescu, mărturisind că l-a întâlnit recent pe fostul internaţional, cu care era bun prieten.

"Da. Este adevărat, deşi voiam să cred că nu este. Am băut o cafea cu nea Ilie la începutul lunii Ianuarie. Eram prieteni şi îmi plăceau mult poveştile lui. O să-mi fie tare dor de ele. Mare păcat. Un om sincer şi care nu a fost apreciat la adevărata lui valoare! Dumnezeu să-l odihnească!", a declarat Adrian Neaga, pentru Telekom Sport.

A murit Ilie Bărbulescu

Fostul internaţional Ilie Bărbulescu s-a stins din viaţă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la doar 62 de ani. Din informaţiile Telekom Sport, Ilie Bărbulescu a suferit un infarct, fiind găsit de nevasta sa.

Ilie Bărbulescu, câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, în 1986, era angajat al Primăriei Piteşti, iar apropiaţii nu ştiau că avea probleme de sănătate.

FC Argeş, club la care Ilie Bărbulescu şi-a început cariera şi la care, ulterior, a antrenat în cadrul grupelor de copii şi juniori, confirmă această informaţie devastatoare, prin intermediul unui anunţ făcut de Facebook: "Ilie Bărbulescu (1957-2020) Odihnească-se în pace!".

Afla mai multe despre: neaga 

viewscnt
Articole similare