Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Neaga, foarte furios după eşecul cu Dinamo: ”Să ne spună dacă se vrea ca o anumită echipă să rămână în Liga 1. Şi aşa avem probleme!”

Adrian Neaga, foarte furios după eşecul cu Dinamo: ”Să ne spună dacă se vrea ca o anumită echipă să rămână în Liga 1. Şi aşa avem probleme!”

Superliga

Comentarii

Adrian Neaga, antrenorul lui ACS Poli Timişoara, spune că echipa sa nu merita să piardă cu Dinamo. Fostul atacant al FCSB-ului dă vina pe arbitraj pentru acest eşec.

Dinamo s-a impus cu 1-0 în faţa lui ACS Poli, printr-un gol marcat dintr-o poziţie de off-side. Adrian Neaga şi-a felicitat jucătorii pentru felul în care au jucat, dar spune că rezultatul a fost decis de arbitraj: meciuri live din toată europa. Nu doar fotbal!

”Îmi felicit echipa pentru atitudinea de care a dat dovadă. Am avut ocazii, dar fotbalul se joacă pe goluri. Dacă vrea cineva să rămână o anumită echipă în prima ligă, să ne spună măcar. Că şi aşa aveam o groază de probleme, avem şi ANAF-ul pe cap... Cum pot eu să mă uit în ochii jucătorilor şi să le spun că au meritat un egal, dar arbitrul a refuzat acest lucru. Nu se poate aşa ceva. Toţi jucătorii merită felicitări pentru atitudinea de care au dat dovadă. Din păcate, au câştigat cu ajutorul arbitrilor”, a declarat Adrian Neaga pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: acs poli timisoaradinamoliga 1adrian neaga 

viewscnt
Articole similare