Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Păun avertizează în privinţa lui Gaz Metan: ”Cred că de la revenirea în Liga 1 au cea mai bună echipă”

Adrian Păun avertizează în privinţa lui Gaz Metan: ”Cred că de la revenirea în Liga 1 au cea mai bună echipă”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj o întâlneşte pe Gaz Metan Mediaş sâmbătă de la ora 20:00, în direct la Telekom Spor 1. Înainte de acest duel, Adrian Păun a vorbit despre importanţa acestui meci, despre momentul bun al echipei sale, dar şi despre golul spectaculos pe care l-a marcat etapa trecută în poarta lui Dinamo Bucureşti.

Despre partida cu Gaz Metan Mediaş şi faptul că rivala FCSB s-a încurcat la Sfântu Gheorghe, Păun mărturiseşte: ”Într-adevăr ne bucurăm că s-au încurcat dar degeaba ne bucurăm că au pierdut ei dacă noi mâine nu câştigăm şi nu luăm toate cele 3 puncte. Totul depinde numai de noi ca să terminăm anul acesta pe primul loc. Gaz Metan este o nucă tare, o echipă foarte bună, cred că de la revenirea în Liga 1 au cea mai bună echipă. În sezonul ăsta au şi demonstrat-o, cel puţin de la mijloc în sus au jucători care fac diferenţa şi s-a văzut în meciurile precedente. Noi ne dorim să câştigăm şi după aia le doresc mult succes, dacă se poate să ajungă în play off e foarte bine”

Golul marcat în poarta lui Dinamo a fost unul spectaculos, dar Adrian Păun e modest şi încearcă să fie realist: ”Mă bucur că am reuşit să înscriu un gol, să îmi ajut echipa. Echipa trece printr-o perioadă foarte bună, la fel şi eu, mă bucur că mi s-a oferit şansa să joc, de fiecare dată când intru pe teren încerc să o fac cât mai bine şi îi mulţumesc lui Mister că mi-a dat încredere. Un gol frumos cred că a dat Ronaldo, din foarfecă. La mine a fost şi puţin noroc, că dacă nu se poziţiona Penedo mai prost, poate nu reuşeam să înscriu. Mă bucur că am reuşit să înscriu, nu mai contează cum, frumos, urât, sper să o fac în continuare” a declarat Păun.

Lupta rămâne deschisă pentru titlu până în play-off, crede Păun, acolo unde foarte probabil lucrurile se vor lămuri: ”Cred că lupta se va decide în play off, pentru că acolo se vor înjumătăţi punctele şi degeaba avem o distanţă mare de ei dacă atunci se vor înjumătăţi şi vom ajunge mai aproape, adică ei vor ajunge mai aproape. Din punctul nostru de vedere este supărător, pentru că noi am fost pe primul loc. Dacă eram noi în spate, ne bucuram că se înjumătăţesc, pentru că pe cei din spate îi ajută. Ăsta este play off-ul, astea sunt regulile şi trebuie să jucăm aşa cum ni se spune” a mai spus Păun.

Înainte de acest meci, CFR este lider cu 39 de puncte. Gaz Metan ocupă locul 6 cu 27 de puncte. Clujenii nu au mai pierdut în Liga 1 de 11 meciuri.

Afla mai multe despre: adrian păuncfr clujgaz metan mediaş 

viewscnt
Articole similare