Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Păun, după meciul de tristă amintire de la Sevilla: ”Când am văzut că se verifică golul, eram sigur că îl vor anula!”

Adrian Păun, după meciul de tristă amintire de la Sevilla: ”Când am văzut că se verifică golul, eram sigur că îl vor anula!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a remizat la Sevilla, 0-0 cu formaţia antrenată de Julen Lopetegui şi a ratat calificarea în optimile de finală ale competiţiei (1-1 la general).

Clujenii au marcat în minutul 88 pe Ramon Sanchez Pizjuan, dar reuşita lui Păun a fost anulată după intervenţia VAR

”Cea mai dezamăgitoare seară de când sunt în fotbal. Asta e fotbalul, asta e regulamentul, asta e VAR-ul. Nici nu vreau să mă mai uit la fază, pentru că îmi fac mai mult rău. a spus Adrian Păun după meci. ”Când am înscris parcă eram cel mai fericit om. Nu-mi venea să cred că mi se întâmplă tocmai mie. Când am văzut că se verifică, mi-am dat seama că nu vom avea noi norocul să câştigăm aşa, cu o echipă atât de puternică” a recunoscut fotbalistul CFR-ului, la finalul partidei.

”De când eram copil mi-am dorit să joc pe asemenea stadioane. Din păcate am rămas cu un gust amar că nu am reuşit calificarea. E şi mai amar gustul pentru că nu am pierdut în două meciuri cu ei. Suntem o echipă unită şi sper să câştigăm campionatul” a mai spus fotbalistul care a fost la un pas să califice campioana României la finalul partidei.

”Ei au pus presiune de la început, au jucători extroardinari. Sunt echipa mai bună e normal, dar cu puţin noroc puteam să trecem mai departe” a mai spus Adrian Păun la finalul meciului.
 

Afla mai multe despre: adrian păuncfr 

viewscnt
Articole similare