Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Păun: ”Mă bucur că am câştigat şi am făcut o ţară întreagă fericită”

Adrian Păun: ”Mă bucur că am câştigat şi am făcut o ţară întreagă fericită”

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Lazio Roma, în prima etapă a grupei E a Ligii Europa, meci la care oaspeţii au condus cu 1-0.

”Am început puţin temători, nu ştiu de ce pentru că acestea sunt meciurile în care toată lumea vrea să joace. După pauză am ieşit cu altă atitudine, am fost mai curajoşi şi cred că rezultatul este meritat. 24 21 

La pauză ne-a spus (n.r. - Dan Petrescu) să dăm mai mult pentru că putem să obţinem mai mult şi din fericire am reuşit.

Am lucrat toată săptămâna acest sistem şi mă bucur că ne-a ieşit aşa cum ne-am dorit.

Am bucurat o ţară întreagă pentru că cred că toată lumea se bucură pentru această victorie. După Celtic poate multă lume nu mai credea că o să facem un asemenea rezultat şi azi am reuşit din nou. După prima etapă este bine. Sper să stăm acolo cât mai mult timp”, a spus Adrian Păun la finalul meciului.

În celălalt meci din grupă, Rennes a remizat pe teren propriu cu Celtic, scor 1-1 (goluri Niang ’38 – penalti / Christie ’59 – penalti). În minutul 90+2, de la Celtic a fost eliminat Bayo.

CFR Cluj este lider în clasament, cu cele trei puncte obţinute joi, fiind urmată de Celtic – un punct, Rennes – un punct şi Lazio – niciun punct.

În etapa a doua a grupelor, la 3 octombrie, CFR Cluj va întâlni în deplasare Celtic Glasgow şi Lazio va juca acasă cu Rennes.

Afla mai multe despre: europa leaguecfr cluj 

viewscnt
Articole similare