Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Păun, mesaj emoţionant după plecarea de la CFR Cluj: ”Mi-au trebuit câteva zile să realizez cu adevărat”

Adrian Păun, mesaj emoţionant după plecarea de la CFR Cluj: ”Mi-au trebuit câteva zile să realizez cu adevărat”

CFR Cluj

Comentarii

Adrian Păun a plecat de la CFR Cluj şi a semnat cu israelienii de la Hapoel Beer Sheva. Jucătorul care a crescut la clubul din Gruia s-a despărţit după aproape zece ani la prima echipă şi a avut un mesaj emoţionant.

Adrian Păun era cel mai vechi jucător al celor de la CFR Cluj. Din 2013 la prima echipă, extrema s-a despărţit de gruparea din Gruia şi a semnat cu Hapoel Beer Sheva, pe un an.

Adrian Păun: ”Mi-au trebuit câteva zile să realizez cu adevărat”

Păun a evoluat până acum doar la CFR Cluj şi are în palmares cele cinci titluri câştigate la rând. Jucătorul a avut un mesaj emoţionant după despărţirea de gruparea ardeleană.

”Mi-au trebuit câteva zile să realizez cu adevărat că m-am despărţit de echipa care m-a format ca fotbalist şi ca om. Nu mi-a fost deloc uşor să iau acestă decizie radicală pentru mine şi pentru familia mea.

Vreau să le mulţumesc foştilor mei colegi atât din perioada junioratului, cât şi din perioada petrecută la echipa mare, părinţilor, foştilor mei colegi de la juniori, prietenilor mei minunaţi, antrenorilor care şi-au pus amprenta asupra carierei mele, profesorilor care au avut un rol important în educaţia mea, oamenilor din Cluj pentru care am tot respectul şi admiraţia încă din prima zi în care am ajuns în acest oraş minunat.

Tuturor persoanelor care au fost de-a lungul anilor în familia CFR, alături de care am trăit momente memorabile, pe care nu le voi uita niciodată şi nu în ultimul rând vreau să mulţumesc familiei mele care mi-a fost alături şi m-a susţinut necondiţionat în tot acest timp.

Îmi cer scuze dacă am omis pe cineva! Drumul nostru se desparte aici, deocamdată! Voi rămâne fanul vostru în continuare şi voi fi cu ochii pe fiecare meci şi rezultat. Să ne revedem cu bine, ACASĂ! Haide, dragă CFR! 14 ani minunaţi”, a scris Adrian Păun, pe Instagram.

Adrian Păun a bifat 307 prezenţe la CFR Cluj. A marcat 29 de goluri şi a pasat decisiv de 31 de ori.

Afla mai multe despre: adrian pauncfr cluj 

viewscnt
Articole similare