Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Păun, recuperare în spital după infectarea cu noul coronavirus. Ce a decis CFR Cluj în privinţa sancţionării jucătorului | EXCLUSIV

Adrian Păun, recuperare în spital după infectarea cu noul coronavirus. Ce a decis CFR Cluj în privinţa sancţionării jucătorului | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Adrian Păun (25 de ani), atacantul lui CFR Cluj infectat cu COVID-19, va fi transportat pentru recuperare cel mai probabil la un spital din Cluj-Napoca.

În prezent, Păun se simte bine, dar conducerea clubului din Gruia vrea ca fotbalistul să primească la spital îngrijirile medicale.

„Suntem conştienţi că sănătatea lui este cea mai importantă. El este într-o stare bună, se simte bine. A avut ceva dureri de cap, dar i-au trecut. Lucrurile sunt ok, iar dacă starea lui va continua la fel, eu sper să scape cât mai repede. Am considerat că este mai bine să fie sub îndrumarea medicală dedicată spre aceste situaţii. Urmează un tratament exact pe simptomele pe care le are.

Gândindu-ne la sănătatea lui, am considerat că este mai bine să fie la spital. Există varianta să fie transferat la Cluj. Probabil că în această seară se va decide. Noi am luat decizia de a testa jucătorii, ba chiar am făcut 3-4 testări în plus, pentru a ne asigura că sănătatea jucătorilor este ok. Acum aşteptăm rezultatul testelor, luăm legătura cu autorităţile şi vom vedea, în funcţie de ce spune DSP”, a declarat Marius Bilaşco pentru Telekom Sport, în emisiunea Sport Report.

Ardelenii au decis şi ce vor face în privinţa lui Păun, după ce fotbalistul a susţinut că a luat virusul cel mai probabil în urma unei mese luate în oraş cu prietenii.

„Păun este foarte important să treacă peste acest necaz, să fie sănătos. Avem mai încredere în jucătorii noştri, ştim că sunt responsabili, nu se pune problema să fie amendat. Nu este vina celui implicat, trebuie să fii responsabil, să te protejezi, dar situaţii de genul acesta se pot întâmpla. Asta este politica noastră şi cred eu că este şi cea mai corectă”, a adăugat oficialul ardelenilor.

Afla mai multe despre: pauncoronavirusspitalclujcfr 

viewscnt
Articole similare