Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Petre a primit la Cosenza ceea ce nu a găsit la FCSB. "El este un tip sensibil"

Adrian Petre a primit la Cosenza ceea ce nu a găsit la FCSB. "El este un tip sensibil"

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la Cosenza, Roberto Occhiuzzi, are încredere deplină în atacantul român Adrian Petre, împrumutat în acest an de la FCSB, chiar dacă până acum nu a reuşit să devină decisiv.

Sătul să fie criticat non-stop de patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, atacantul Adrian Petre a acceptat să meargă în "exil", în liga a doua italiană, la Cosenza, pentru a prinde mai multe minute. Acest lucru nu s-a întâmplat atât de rapid cum şi-ar fi dorit jucătorul sau cum ar fi crezut fanii, însă antrenorul echipei, Roberto Occhiuzzi este de părere că românul va deveni în scurt timp un jucător determinant pentru echipa sa.

"Pe Adrian Petre l-am evaluat cu atenţie în perioada de marcato. Specularea spaţiilor largi este una dintre caracteristicile sale, în ultimele săptămâni a crescut şi a înţeles ce vreau de la el. Este un tip sensibil, care are nevoie de încredere. Sunt sigur că voi găsii momentul să scot la iveală aceste calităţi. Depinde de mine să-l fac să înţeleagă cât de important poate fi pentru Cosenza", a declarat Occhiuzzi, pentru "tifosicosenza.it".

Doar 59 de minute a bifat Petre în Serie B, în acest sezon, fără realizări notabile. După 7 runde Cosenza este pe locul 15, ccu 5 puncte, în vâltoarea retrogradării.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare