Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Petre a rupt tăcerea! Atacantul îndepărtat de la FCSB a dezvăluit care e singurul regret după experienţa la echipa lui Becali: "Ăsta e singurul lucru"

Adrian Petre a rupt tăcerea! Atacantul îndepărtat de la FCSB a dezvăluit care e singurul regret după experienţa la echipa lui Becali: "Ăsta e singurul lucru"

FCSB

Comentarii

Adrian Petre (22 de ani), atacantul împrumutat de FCSB la Cosenza în Italia, a vorbit deschis despre perioada petrecută la echipa roş-albastră.

Singurul regret pe care-l are Adrian Petre din perioada petrecută la FCSB

Adus cu mare fast din Danemarca, de la Esbjerg, Adrian Petre n-a reuşit să se impună la FCSB şi a sfârşit prin a fi împrumutat la Cosenza, după ce în unele meciuri era mereu schimbat după 45 de minute. Într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri de pe YouTube, Adrian Petre a vorbit şi despre perioada petrecută în România, la echipa lui Gigi Becali, şi a dezvăluit care e singurul său regret.

Atacantul a spus că nu regretă alegerea de a se transfera la FCSB, ci mai degrabă faptul că n-a reuşit să se impună şi să rămână mai mult timp alături de Man, Coman, Moruţan şi compania, pe care-i cunoaşte foarte bine de la naţionala de tineret. ”Pot spune că nu regret nimic din ce am făcut şi ce voi face în viaţă. Nu regret că am venit la FCSB, am întâlnit oameni minunaţi, colegi foarte buni, oamenii din staff sunt foarte profesionişti.

Singurul fapt pe care îl regret este că n-am reuşit să mă impun şi să petrec mai mult timp la FCSB”
, a recunoscut Adi Petre.

La FCSB, Adrian Petre a strâns 799 de minute în 16 partide, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat o pasă de gol.

  • 1 - un trofeu a câştigat Adrian Petre la FCSB, Cupa României în 2020

Afla mai multe despre: adrian petreregretfcsb 

viewscnt
Articole similare