Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Petre are o nouă echipă! Unde va juca atacantul alungat de Gigi Becali de la FCSB: "I-am dat voie să meargă acolo!"

Adrian Petre are o nouă echipă! Unde va juca atacantul alungat de Gigi Becali de la FCSB: "I-am dat voie să meargă acolo!"

FCSB

Comentarii

Adrian Petre (22 de ani), atacantul care aparţine de FCSB, dar a fost împrumutat în Italia la Cosenza, va reveni în Liga 1. Petre va juca la UTA până la finalul sezonului.

Gigi Becali n-a fost mulţumit de randamentul lui Adi Petre la FCSB şi l-a trimis împrumut în Serie B, la Cosenza, în Italia. Vârful de atac din naţionala de tineret n-a convins nici în "Cizmă" şi italienii au decis să-l tirmită înapoi la FCSB, doar că acesta nu va juca din nou pentru roş-albaştri.

Becali a anunţat că Adrian Petre va merge la UTA până în vară, iar apoi va deveni liber de contract, pentru că echipa roş-albastră nu mai activează şi al doilea contract. Pe modelul oferit lui Haruţ, Petre a semnat un contract valabil până în vara lui 2021 şi unul până în 2024. Cum nu s-a impus, al doilea contract nu va mai fi activat.

"I-am dat voie să se ducă la UTĂ, nu mai activăm al doilea contract", a spus Becali pentru gsp.ro.

Adrian Petre a strâns 799 de minute în 16 meciuri jucate la FCSB, timp în care a marcat o dată şi a livrat o pasă de gol.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Adrian Petre în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: adrian petrefcsbtransferutagigi becali 

viewscnt
Articole similare