Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Petre, dat afară de la FCSB? Scenariul sumbru pentru tânărul atacant: ”Ar trebui să plece!”

Adrian Petre, dat afară de la FCSB? Scenariul sumbru pentru tânărul atacant: ”Ar trebui să plece!”

FCSB

Comentarii

Adrian Petre (22 de ani) a fost schimbat la pauză pentru a treia partidă consecutivă, cu ocazia meciului dintre Gaz Metan şi FCSB, scor 0-1.

Deşi a fost transferat ca o mare speranţă, atacantul roş-albaştrilor pare să nu reuşească sub nicio formă să se impună în echipă.

Helmut Duckadam, fostul preşedinte de imagine al FCSB-ului, consideră că soarta lui Petre la echipa lui Gigi Becali a fost hotărâtă. Eroul de la Sevilla crede că ar fi bine pentru tânărul vârf de careu să plece în cazul în care primeşte vreo ofertă pe numele său.

”Adrian Petre a avut câteva oportunităţi de a marca, nişte ocazii foarte clare în unele jocuri pe care nu le-a fructificat. Asta nu i-a prins bine ca moral, va fi greu să îşi revină la FCSB. Părerea mea e că dacă are o oportunitate ar trebui să plece. E greu, e apăsătoare situaţia lui acum la FCSB”, a declarat Duckadam, la Ora Exactă în Sport.

Adi Petre a adunat în tricoul roş-albaştru 11 partide, marcând doar două goluri. Site-ul de specialitate Transfermarkt îl evaluează pe internaţionalul de tineret la 1.1 milioane de euro.

Gigi Becali l-a criticat des în ultima perioadă pe Petre. În acest context, FCSB l-a transferat, recent, pe Sergiu Buş pentru poziţia de vârf împins.

Afla mai multe despre: adrian petrefcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare