Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Petre, mărturisire sinceră după transferul la FCSB: "Nu pot să spun că am fost stelist de mic". Pe cine susţinea

Adrian Petre, mărturisire sinceră după transferul la FCSB: "Nu pot să spun că am fost stelist de mic". Pe cine susţinea

FCSB

Comentarii

Adrian Petre, cel mai nou transfer făcut de Gigi Becali la FCSB, şi-a anunţat prezenţa la derby-ul cu Dinamo, care va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 1, duminică, de la ora 20:00.

"Dinamo e destul de în formă în afară de ultimul meci, dar am încredere în băieţi că vor reuşi să câştige pentru că au valoare net superioară cei de la FCSB  şi nu cred că se vor încurca cu cei de la Dinamo pentru că ar fi nişte puncte în minus.

Dacă nu ar reuşi să câştige ar fi un pas înapoi pentru că şi CFR s-a încurcat şi e un moment oportun pentru noi. Da, o să fiu prezent la meci, probabil după ce voi semna voi fi în tribună să-i susţin şi vom vedea ce va fi", a declarat Adrian Petre.

Dinamo - FCSB. Cel mai nou transfer făcut de Gigi Becali, mărturisire sinceră

Adrian Petre, pentru care Gigi Becali plăteşte un milion de euro ca să îl transfere de la Esbjerg, mărturiseşte că nu este stelist de mic, dar pretinde că a fost fanul roş-albaştrilor ori de câte ori aceştia evoluau în cupele europene, cum, de altfel, a făcut-o şi în cazul altor echipe din ţară.

"Nu îmi place să dau aceste declaraţii cum am auzit la mulţi fotbalişti. Pot să spun că am ţinut cu Steaua, cum de altfel am ţinut cu toate echipele româneşti care au jucat în Europa, dar nu pot să spun că am fost stelist de mic sau dinamovist, nu am avut niciodată o echipă favorită din România. De acum o să fiu stelist", a mai spus Petre.

Dinamo - FCSB este live pe Telekom Sport 1, astăzi, de la 20:00

Derby-ul dintre Dinamo şi FCSB este programat să se dispute duminică, de la ora 20:00, în etapa a 25-a a Ligii 1. Meciul va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare