Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Petre, sfat de la unul dintre antrenorii apropiaţi de Gigi Becali: "Nu e o umilinţă"

Adrian Petre, sfat de la unul dintre antrenorii apropiaţi de Gigi Becali: "Nu e o umilinţă"

FCSB

Comentarii

Adrian Petre (22 de ani) trăieşte un coşmar de când a semnat cu FCSB. Încă de la primul meci în "roş-albastru", atacantul a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali, iar acum încearcă să plece de la FCSB.

Mihai Stoichiţă, preşedintele Comisiei Tehnice FRF şi fost antrenor la FCSB, a comentat situaţia lui Adrian Petre de la echipă şi nu aruncă vina neapărat pe patronul echipei. Un apropiat al lui Becali, Stoichiţă îl sfătuieşte pe Adrian Petre şi i-a transmis că poate să iasă mai puternic din tot acest conflict. 

"Sunt momente în viaţa unui jucător în care trebuie să ştii să şi suferi. Nu e o umilinţă, este viaţa din fotbal, au fost N jucători care au trecut prin situaţiile astea şi şi-au revenit şi au ajuns câştigători", a declarat Stoichiţă. 

Fostul antrenor chiar a dat un exemplu din cariera lui de jucător, când i s-a întâmplat ceva similar: "Şi eu am fost rezervă la Jiul şi am strâns din dinţi, m-am supărat, am plâns, am fost obraznic, am mai prins şi bătaie dar până la urmă am reuşit", a mai spus Stoichiţă. 

Adrian Petre, un jucător important pentru Adrian Mutu la reprezentativa de tineret, a ajuns la FCSB în luna februarie, iar de atunci a jucat 14 meciuri şi a marcat doar trei goluri. În foarte multe partide, Petre a fost scos la pauză, indiferent că pe banca "roş-albaştrilor" s-a aflat Bogdan Vintilă sau Anton Petrea. 

Afla mai multe despre: adrian petrestoichita 

viewscnt
Articole similare