Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian, portarul care a „îngropat-o” pe Liverpool şi-a găsit alibi: „Şi Valdes sau Casillas au greşit”

Adrian, portarul care a „îngropat-o” pe Liverpool şi-a găsit alibi: „Şi Valdes sau Casillas au greşit”

Liverpool

Comentarii

Portarii au decis cine merge mai departe în sferturile UEFA Champions League dintre Liverpool şi Atletico Madrid. La returul de pe Anfield s-a văzut cel mai bine acest lucru, atunci când, goalkeeperul spaniolilor, Jan Oblak, a fost aproape invincibil, în timp ce Adrian le-a spulberat cu gafele sale speranţele „cormoranilor” de a îşi apăra trofeul.

Din cauza accidentării lui Alisson, Jurgen Klopp a fost nevoit să apeleze la Adrian pentru returul cu Atletico Madrid din optimile UEFA Champions League. Învinşi cu 1-0 la Madrid, „cormoranii” s-au chinuit să întoarcă rezultatul pe Anfield.

Şi au reuşit. Golul lui Wijnaldum a dus meciul în prelungiri, acolo unde, Liverpool a reuşit să conducă chiar şi cu 2-0 după reuşita lui Firmino. Ceea ce părea imposibil a devenit posibil prin intermediul lui Adrian.

Portarul spaniol a contribuit decisiv la două dintre cele trei goluri pe care le-a marcat până la final echipa lui Simeone, care a câştigat cu 3-2. Reuşitele lui Llorente, cele care au făcut ca tabela de marcaj să arate 2-2, înainte ca Morata să dea lovitura de graţie, au venit în urma erorilor comise de Adrian.

„Faptul că a trebuit să îmi asum ratarea calificări a fost greu de digerat. Greşeli au făcut şi legende mari, precum Valdes sau Casillas, dar fanii echipelor lor i-au încurajat mereu. A fost o experienţă devastatoare”, a declarat portarul lui Liverpool, Adrian.

 

 

Afla mai multe despre: adrianliverpoolatletico madridchampions league 

viewscnt
Articole similare