Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Porumboiu „l-a ars” pe Istvan Kovacs după ce a văzut Barcelona - PSG: „Era băgat în combinaţii!”

Adrian Porumboiu „l-a ars” pe Istvan Kovacs după ce a văzut Barcelona - PSG: „Era băgat în combinaţii!”
Comentarii

Adrian Porumboiu nu a avut milă de Istvan Kovacs, pe care l-a criticat dur după meciul dintre Barcelona şi PSG, arbitrat de român.

Istvan Kovacs a fost „împachetat” de Adrian Porumboiu după Barcelona - PSG

„Centralul” român a fost delegat la Barcelona - PSG, iar deciziile sale au avut un impact major asupra desfăşurării jocului. Concret, Kovacs l-a eliminat pe Araujo şi a dictat ulterior un penalty pentru multipla campioană a Franţei. Deciziile sale au fost acoperite de regulament, dar atitudinea arbitrului l-a scos din sărite pe Adrian Porumboiu.

Fostul mare arbitru a reluat seria acuzaţiilor la adresa „centralului” din Carei, spunând că a fost băgat în multe combinaţii în fotbalul românesc.

„Am văzut meciul, eu nu mă uit la meciurile pe care le arbitreaza Kovacs, dar am făcut o exceăţie. Două echipe frumoase, bineînţeles, şi PSG, şi Barcelona, şi sincer să fiu l-am văzut cap coadă, dar eu nu pot vorbi de arbitrul ăsta, pentru că am nişte amintiri care îmi strică seara, apropo de cum arbitra nişte meciuri.

A ajuns acolo şi tot nu înţelege că trebuie să aibă un comportament la nivelul ăla, imediat să dea afară antrenorul. Stai puţin, poţi să-l atenţionezi civilizat, sunt atâtea metode, nu te apuci tu, buricul Pământului. El face şi greşeli, am pierdut campionat din cauza lui, să nu-mi spună mie că nu era băgat în combinaţii. Acum e arbitru mare, se uită”, a spus Adrian Porumboiu, potrivit sptfm.ro.

Afla mai multe despre: adrian porumboiuistvan kovacsbarcelonapsg 

viewscnt
Articole similare