Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Porumboiu l-a luat peste picior pe Burleanu, după realegerea acestuia la şefia FRF: ”Du-te, mă, să te pună la Urleasca primar!”

Adrian Porumboiu l-a luat peste picior pe Burleanu, după realegerea acestuia la şefia FRF: ”Du-te, mă, să te pună la Urleasca primar!”

FRF

Comentarii

Adrian Porumboiu nu a ezitat să-l ia peste picior pe Răzvan Burleanu pentru discursul pe care acesta l-a avut, după ce a fost reales şef la Casa Fotbalului. Fostul arbitru a catalogat discursul ca fiind unul pentru proşti.

”Dacă nu iei vreo 2 kg de lămâi, ţi se face rău. Când am urmărit discursul şi grimasele pe care le facea... Pe cuvânt, trebuie un doctor să controleze şi va spune, un psiholog mai bine. Ăla nu e discurs. Ăla e doar pentru proşti. Ce discurs e ăla? Domnule că noi suntem echipă, familie bună.

Du-te, mă, să te pună la Urleasca primar, senator sau deputat. Sau nu ştiu la ce de asta prin vârful dealului. Dar nu, e neplăcut. N-are nicio tangenţă cu fotbalul. N-are nimic comun cu fotbalul, dar asta e situaţia. Au ales electorii”, a spus Adrian Porumboiu la Telekom Sport.

Răzvan Burleanu a fost reales, miercuri, preşedinte al FRF, după ce l-a învins încă din primul tur de scrutin pe principalul său contracandidat Ionuţ Lupescu.

Burleanu a obţinut 168 de voturi, iar Ionuţ Lupescu 78 de voturi.

Afla mai multe despre: liga 1adrian porumboiurazvan burleanu,  

viewscnt
Articole similare