Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Rus la FCSB? MM Stoica a dezvăluit care sunt şansele de transfer | EXCLUSIV

Adrian Rus la FCSB? MM Stoica a dezvăluit care sunt şansele de transfer | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, a vorbit despre cel de-al doilea fundaş central care va sosi curând sub coordonarea lui Elias Charalambous.

Oficialul de la FCSB a negat orice interes sau negociere pentru internaţionalul român Adrian Rus, în urma informaţiilor apărute recent în spaţiul media.

  • Pisa caută să schimbe lotul din temelii, iar Adrian Rus ar putea schimba echipa în această vară.

Nici Rus, nici Ivkovic

De asemenea, Mihai Stoica a exclus orice posibilitatea ca fundaşul sârb Saşa Ivkovic, legitimat la Baniyas să mai ajungă la FCSB, chiar dacă a existat o punte de comunicare cu agentul acestuia, Zvonko Milojkovic.

În schimb, fotbalistul care, totuşi, va veni la FCSB în următoarea perioadă este jucător internaţional. 

Mihai Stoica nu a dorit să facă public numele fotbalistului, însă a extrem de clar: nu este român şi nu joacă în Superligă.

Al doilea stopper e internaţional. Aşteptăm să termine cu echipa naţională şi dup-aia vedem. S-a vehiculat greşit despre Adrian Rus. Nu s-a discutat niciodată despre Rus. Tot străin, din străinătate.

(n.r. -  despre Saşa Ivkovic) Nu. Nu s-a mai făcut nimic. Am spus că e greu de motivat un jucător care vine din Emirate. Financiar vorbind. Am zis primul pas: îi tai de pe listă pe cei care nu jucat.

Al doilea pas: vreau să ştiu din start salariul, comisionul de transfer. Pentru că nu am niciun chef să mă uit, să pierd vremea zilele întregi şi dup-aia să spună mai e ceva. Nu, frate, de la început îmi spui, ca să ştiu să îl prezint. Nu s-a ajuns la nicio discuţie, nici la asta. Părea bun, da”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Saşa Ivkovic, conform transfermarkt.de.
  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Adrian Rus, conform transfermarkt.de.

Primul fundaş central de FCSB în această vară este fundaşul central sud-african SIyabonga Ngezana, legitimat ultima oară la Kaizer Chiefs.

Afla mai multe despre: adrian rusmihai stoicasasa ivkovic 

viewscnt
Articole similare