Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Ursea spre Liga 1? Clubul la care a fost propus fostul tehnician din Ligue 1

Adrian Ursea spre Liga 1? Clubul la care a fost propus fostul tehnician din Ligue 1

Superliga

Comentarii

Adrian Ursea ar fi putut ajunge în Liga 1. Fostul antrenor de la Nice a fost oferit celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Adrian Ursea spre Liga 1? Antrenorul a fost propus la un club din campionatul intern

Cornel Sfaiţer a explicat pentru Gsp că nu doar Yaya Toure a fost propus formaţiei care s-a despărţit de Leo Grozavu recent:

”Ne bucurăm că am avut timp de gândire, că nu a fost nevoie să ne grăbim. Ne onorează faptul că la Sepsi au ajuns nume ca Yaya Toure, Panucci, chiar şi Adrian Ursea, însă noi ne dorim un antrenor care să cunoască Liga 1, să ştie jucătorii lui Sepsi, cu toate că ne onorează interesul acestor antrenori vizavi de clubul nostru. Vă repet, acum nu e nimic sigur, dar probabil că în cursul zilei se va rezolva”, a spus Şfaiţer, pentru gsp.ro

Principala variantă pentru banca tehnică a celor de la Sepsi Sf. Gheorghe este Cristiano Bergodi, după cum a confirmat chiar Laszlo Diosegi pentru Pro Sport: ”Am studiat bine variantele noastre şi ne-am oprit la Cristiano Bergodi. Este un antrenor foarte bun şi cunoaşte bine Liga 1. I-am acceptat şi pe cei doi oameni în staff pe care dânsul ni i-a cerut, iar apoi i-am trimis oferta noastră finală. Aşteptăm în următoarele ore răspunsul de la Cristiano Bergodi”

Ursea lăudat de elveţieni după debutul noului star, Cedric Zesiger

Fundaşul Cedric Zesiger a debutat în naţionala Elveţiei. Fundaşul de 23 de ani de la Young Boys Berna a lăsat o impresie excelentă în partida contra Greciei

Le Matin scrie după debutul lui Zesiger la echipa naţională a Elveţiei că doi oameni au jucat un rol esenţial în dezvoltarea sa: Roberto Cattilaz, fost antrenor la Neuchatel şi Adrian Ursea, cel care l-a descoperit practic pe noul internaţional elveţian, atunci când era şeful departamentului de scouting de la Xamax.

Cotat la 2 milioane de euro, fundaşul originar din Meyriez a primit o notă foarte mare după debutul contra Greciei, iar 96% dintre fani ar vrea să-l vadă în continuare în naţionala Elveţiei.

Afla mai multe despre: adrian ursea 

viewscnt
Articole similare