Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Vasile a analizat prestaţia fetelor noastre contra Poloniei: ”Mă bucur că am gestionat bine şi momentele fără Neagu!”

Adrian Vasile a analizat prestaţia fetelor noastre contra Poloniei: ”Mă bucur că am gestionat bine şi momentele fără Neagu!”

Handbal

Comentarii

Adrian Vasile a analizat prestaţia ”tricolorelor” din partida cu Polonia, la câteva minute de la terminarea meciului. România a obţinut prima victorie de la turneul final.

Naţionala de handbal feminin a României a învins sâmbătă, la Kolding, reprezentativa Poloniei, scor 27-23 (11-15), în al doilea meci din grupa D a Campionatului European.

Este primul succes al tricolorelor, în lotul cărora a revenit portarul Denisa Dedu. Marcatoarele României au fost Neagu 8 Laslo 6, Ostase 6, Dincă 3, Iuganu 3, Popa 2, Buceschi 1. La finalul partidei, Adrian Vasile, antrenor la CSM Bucureşti, a analizat prestaţia ”tricolorelor”:

”M-a bucurat că acele situaţii de superioritate numerică le-am gestionat impecabil, mă refer la cele de 6 contra 5. Tactic, am jucat foarte bine. Apoi, în repriza a doua, cred eu că au ieşit la rampă şi alte jucătoare în afară de Cristina Neagu, iar asta contează mult pentru moralul lor. Mă bucur că fetele au gestionat foarte bine minutele fără Neagu în teren. Sunt momente care ne dau încredere şi au semănat multă frustrare în echipa Poloniei, pentru că ele se aşteptau ca doar Cristina Neagu să rezolve toate aceste situaţii” a mărturisit Adi Vasile, imediat după meci, la Telekom Sport.

Antrenorul de la CSM Bucureşti spune că este convins că jocul fetelor noastre va arăta din ce în ce mai bine de aici înainte: ”Ce mi-ar plăcea să mai văd? Jucăm bine doi contra doi, dar cred că pe viitor am putea să marcăm şi goluri mai uşoare. Aştept cu interes săptămâna a doua, pentru că sunt convins că vom juca din ce în ce mai bine”  a mai spus Adi Vasile. 

Adrian Vasile a analizat şi jocul defensiv al fetelor noastre: ”Fetele s-au apărat foarte bine la pivot. Psihologic vorbind, atunci când ratezi multe angajări pe pivot, te demoralizezi. Apărându-te bine, ai încredere şi în ofensivă. Sunt momente în care cred că am putea faulta ceva mai mult. Trebuie să recunoaştem că tot greul vine pe centrul apărării, acolo unde noi avem nişte jucătoare tinere. Văd îmbunătăţiri, iar asta mă bucură foarte mult” a mai spus Vasile.

În lotul tricolor a revenit portarul Denisa Dedu, izolată câteva zile după testarea pozitivă a colegei sale de cameră, Laura Moisă, în continuare afectată de Covid-19. În primul meci din grupa D, România a pierdut cu Germania, scor 19-22 (10-13), şi are 2 puncte în clasament.

În ultima rundă a grupei D, luni, se vor disputa meciurile Germania - Polonia şi România - Norvegia (21.30), în direct la Telekom Sport 1. Primele trei clasate vor continua în grupele principale, locurile 1-3 din grupele A şi B în grupa I, iar locurile 1-3 din grupele C şi D în grupa principală II, între 10-15 decembrie. Echipele se vor califica în grupele principale cu punctele acumulate în disputele cu celelalte adversare care ating această fază.

Afla mai multe despre: adrian vasile 

viewscnt
Articole similare