Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Vasile, antrenor CSM Bucureşti: ”Am fost aproape de victorie!” Care este situaţia lui Lekic, după lovitura primită sâmbătă în meciul cu Rostov

Adrian Vasile, antrenor CSM Bucureşti: ”Am fost aproape de victorie!” Care este situaţia lui Lekic, după lovitura primită sâmbătă în meciul cu Rostov

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 23-22, de Rostov Don, într-un meci din grupa B a Ligii Campionilor.

CSM Bucureşti era deja calificată în grupele principale, unde se va lupta pentru sferturile de finală şi, ulterior, Turneul Final Four, programat în 9-10 mai 2020, la Budapesta. După meci, antrenorul Adrian Vasile a mărturisit: ”Nu e uşor să închei acest joc cu gândul că am fost atât de aproape (n.r. de victorie). A fost un meci împărţit în două. Prima parte a fost foarte proastă pentru noi şi apoi o luptă de revenire. În final trebuie să fim mulţumiţi cu faptul că am revenit în joc şi că am fost aproape de Rostov, după felul în care s-a desfăşurat prima repriză. În ceea ce priveşte cartonaşul roşu a fost o întâmplare că extrema noastă a lovit-o pe Ana Sen. Noi am mai primit o lovitură. Andrea Lekic a suferit o lovitură la ureche şi trebuie să vedem ce se întâmplă cu ea. Deci noi am primit două tipuri de lovituri în acest meci. Tradiţia meciurilor dintre cele două echipe arată că diferenţa de scor a fost mereu de unul, două goluri. A fost mereu echilibru pentru că ambele echipe sunt foarte bune” a declarat tehnicianul CSM-ului.

Crina Pintea, una dintre jucătoarele de top ale CSM-ului a explicat şi ea: ”Nu am renunţat şi am luptat până în ultima clipă. Am avut nişte momente proaste, dar mă bucur pentru că am reşit să remediem şi am fost aproape”.

În altă ordine de idei, tehnicianul rusoaicelor, Ambros Martin a salutat faptul că echipa sa a avut o primă repriză impresionantă, în faţa unei echipe de top din Europa: ”Două puncte în acest meci în faţa uneia dintre cele mai bune echipe din Europa sunt foarte importante pentru a merge în faza princială cu două cinci  puncte. Am avut probabil cea mai bună primă repriză din acest sezon”

În celălalt meci al grupei B se întâlnesc duminică MKS Lublin şi Team Esbjerg. Deţinătoarea trofeului este campioana Ungariei, Gyor ETO.


 

Afla mai multe despre: adrian vasilecrina pintea 

viewscnt
Articole similare