Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Vasile, antrenor CSM Bucureşti: ”Există frustrarea că la Bucureşti puteam să câştigăm la un scor puţin mai mare”

Adrian Vasile, antrenor CSM Bucureşti: ”Există frustrarea că la Bucureşti puteam să câştigăm la un scor puţin mai mare”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a ratat duminică, în deplasare, calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a fost eliminată de formaţia rusă ŢSKA Moscova, în sferturile competiţiei.

La revenirea în ţară, antrenorul Adrian Vasile a explicat: ”E genul de înfrângere, e genul de ratare a unei calificări care cu siguranţă lasă nişte urme şi sunt urme care se vor simţi de acum încolo destul de mult timp. În acelaşi timp reprezintă şi o motivaţie foarte mare pentru sezonul viitor, aşa că tot ce putem să facem este să fim mai buni în sezonul următor de Liga Campionilor.”

El s-a declarat dezamăgit că diferenţa de scor de la Bucureşti nu a fost mai mare: ”Există frustrarea că la Bucureşti puteam să câştigăm la un scor un pic mai mare. Pe de altă parte, nu e ca şi cum în Rusia nu am avut şansele în mâna noastră să ne calificăm. Probabil mă va bântui pentru mult timp acest meci, cred că asta li se întâmplă antrenorilor în meciuri importante, să rămână cu astfel de momente importante care câteodată nu sunt în valoarea lor. a mai spus Adrian Vasile.

Cu 51-51 la general, dar mai multe goluri marcate în tur, ŢSKA a eliminat CSM Bucureşti şi s-a calificat la Turneul Final Four.

Celelalte trei echipei calificate sunt Gyor ETO, Brest şi Vipers, care au eliminat în sferturi echipele Buducnost, Metz şi Rostov-Don.

Afla mai multe despre: adrian vasilecsm bucureşti 

viewscnt
Articole similare