Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Vasile după remiza dintre CSM şi Baia Mare: ”Nu subestimăm pe nimeni, niciodată!” Ce spune despre următorul duel din Liga Campionilor

Adrian Vasile după remiza dintre CSM şi Baia Mare: ”Nu subestimăm pe nimeni, niciodată!” Ce spune despre următorul duel din Liga Campionilor

Handbal

Comentarii

Handbalistele de la CSM au ratat ocazia de a se depărta de Râmnicu Vâlcea în clasamentul Ligii Naţionale. Au obţinut doar o remiză, 24 la 24 cu Baia Mare, în etapa a 16-a.

Tigroaicele au condus până spre finalul partidei, când adversarele au preluat conducerea. CSM nu a renunţat însă şi a egalat: ”Cred că e foarte vizibil nivelul de energie scăzut pe care l-am avut astăzi. Sigur, e şi obiectiv când spunem asta, dar cu siguranţă nu e un motiv care să ne mulţumească şi ăsta să fie motivul pentru care am făcut egal astăzi. Asta e realitatea, avem un lot relativ foarte strâns puţin numeric, trebuie să jucăm cu puţine jucătoare şi din păcate, aşa cum vedem, e greu să joci din 3 în 3 zile, e posibil să ai şi zile ca astăzi” a explicat Adrian Vasile la finalul partidei.

”Noi nu luăm niciodată pe nimeni de sus, niciodată. Nu subestimăm pe nimeni, niciodată” a mai completat el.

Pentru CSM urmează duelul de la Kristiansand. Sâmbătă, handbalistele lui Adrian Vasile vor juca în deplasare meciul din a treia etapă a Grupelor Principale ale Ligii Campionilor. ”Trebuie jucat aşa cum am jucat meciul cu Metz. E cu siguranţă o altă zi, o să fie un alt meci. Cu siguranţă o să fim mult mai capacitaţi, din toate punctele de vedere, decât astăzi, pentru că înţelegem foarte bine cât de important este. Nu e aceeaşi tactică, pentru că întâlnim o echipă scandinavă, cu un alt stil de joc decât stilul franţuzesc, dar lucrul comun în ambele echipe este importanţa replierii, căreia trebuie să îi dăm foarte multă importanţă” a spus antrenorul CSM-ului, la finalul partidei cu Baia Mare.

Afla mai multe despre: csm bucureştiadrian vasile 

viewscnt
Articole similare