Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Vasile după victoria cu Esbjerg: ”Mai avem un meci cu Metz şi vreau să-l câştigăm!” Ce a spus Crina Pintea despre viitorul ei la CSM

Adrian Vasile după victoria cu Esbjerg: ”Mai avem un meci cu Metz şi vreau să-l câştigăm!” Ce a spus Crina Pintea despre viitorul ei la CSM

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia daneză Team Esbjerg, scor 28-26 (15-10), în cea de-a 13-a etapă a grupei A din Liga Campionilor. Principala marcatoare pentru CSM a fost Neagu 7 goluri, iar de la daneze s-a remarcat Jacobsen, cu 6 reuşite.

CSM Bucureşti are astfel 13 puncte, precum şi două meciuri amânate din motive pandemice, cu Rostov Don şi SG BBM Bietigheim. Celelalte dispute ale rundei se joacă sâmbătă şi duminică între SG BBM Bietigheim - Metz, FTC Budapesta - Vipers şi Krim Ljubljana - Rostov.

”Aş spune că a fost un meci extrem de muncit, orice victorie e importantă şi aveam cu siguranţă nevoie de această victorie. Cred că a fost un scenariu aproape identic cu meciul din danemarca, dacă nu mă înşel, dar la final e genul acela de victorie pe care simţi că ai muncit-o 60 de minute şi ajungi acasă şi te simţi foarte mândră de ce ai făcut în teren şi te bucuri de senzaţia asta. E tare complicat. În momentul de faţă. tot ce ştim e că unele echipe vor avea 11 meciuri jucate, altele 12, una dintre ele va avea 14. Nu ştiu cum se va desfăşura acest clasament, ştiu că mai avem un meci, cel cu Metz, pe care vreau să-l câştigăm” a explicat antrenorul Adrian Vasile, la finalul meciului.

”Ne bucurăm foarte mult că am câştigat acest meci, este foarte important pentru noi. Am luptat ca o adevărată echipă astăzi şi e minunat. Faptul că am fost echipă, asta a contat. Ne-am simţit foarte bine între noi şi am luptat din primul minut până în ultima secundă. Acum sunt aici, îmi doresc din toată inima să îmi fac treaba până la final şi cam atât. Restul... veţi afla” a anunţat Crina Pintea.

În ultima etapă a grupei, a 14-a, CSM va juca în deplasare, cu Metz, în 13 februarie.

În grupa B, SCM Râmnicu Vâlcea va juca duminică, în deplasare, cu Odense. SCM se află pe locul 7, cu 4 puncte.

Afla mai multe despre: adrian vasilecrina pintea 

viewscnt
Articole similare