Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Vasile, după victoria cu Lublin: ”Echipa a arătat foarte bine!” Când revine Andrea Lekic şi ce spune antrenorul CSM-ului despre înfrângerea lui Rostov

Adrian Vasile, după victoria cu Lublin: ”Echipa a arătat foarte bine!” Când revine Andrea Lekic şi ce spune antrenorul CSM-ului despre înfrângerea lui Rostov

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia poloneză MKS Lublin, scor 35-19 (16-10), în cea de-a treia partidă din grupa B a Ligii Campionilor.

”Cred că meciul acesta s-a câştigat printr-o determinare şi o concentrare foarte bună a fetelor pe parcursul întâlnirii” a spus Adrian Vasile, antrenorul principal de la CSM Bucureşti, la finalul partidei.

”Eu cred că e foarte greu acum să ne gândim la un meci în care cineva defilează 60 de minute ca atunci când coboară o pantă în maxim de viteză. 2.31 Să nu uităm că avem şi un adversar care se pregăteşte, care are o tactică, dar până la final echipa cred că a arătat foarte bine şi nu am văzut vreo situaţie dificilă în vreun moment” a mai adăugat tehnicianul CSM-ului.

Starul CSM-ului, Andrea Lekic nu a putut evolua în acest meci: ”Este o perioadă foarte scurtă în care are grijă de ea, a fost înţelegerea dinainte de meciul din Danemarca. Ea avea nişte probleme pe care trebuia să le rezolve, am amânat după meciul cu Rostov şi atunci pe bucata aceasta a meciului cu Lublin şi de săptămâna viitoare, Andrea nu va juca, va fi într-o uşoară recuperare, dar nu e nicio problemă mare” a mai spus tehnicianul CSM-ului.

 


Rostov, principala rivală în grupă a CSM-ului a fost surprinzător învinsă de Esbjerg: ”Pentru mine nu pot spune că e o surpriză mare, pentru că Esbjerg e o echipă foarte puternică, foarte disciplinată. Vedeţi, nu există o favorită dinainte sau lucrruile sunt scrise dinainte şi Esbjerg a demonstrat că e foarte important să crezi în şansa ta şi a făcut un meci bun” a încheiat tehnicianul echipei CSM Bucureşti.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Pintea 6 goluri, pentru CSM, respectiv Blazevic 4 reuşite, pentru echipa oaspete.

În cealaltă partidă a grupei, Team Esbjerg – Rostov Don, 31-26 (16-11).

Afla mai multe despre: adrian vasile 

viewscnt
Articole similare