Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Vasile: ”E momentul să avem foame de rezultate!” Mesaj mobilizator pentru tricolore: ”Să fim uniţi mereu!”

Adrian Vasile: ”E momentul să avem foame de rezultate!” Mesaj mobilizator pentru tricolore: ”Să fim uniţi mereu!”

Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal feminin a României joacă sâmbătă, 20 martie, de la ora 20:30, contra Norvegiei, iar o zi mai târziu cu Muntenegru.

Antrenorul Adrian Vasile şi-a făcut deja calculele în privinţa celor doi adversari:

”Ca şi componenţă (n.r Muntenegru) au câteva schimbări, au trei fete care sunt importante pentru ei care nu vor juca la acest turneu proelimpic. Nu văd meciul ăsta ca pe o revanşă, în nici un caz, ci pur şi simplu îl văd ca pe o mare onoare să pot să-mi reprezint ţara şi să ne calificăm la jocuirle olimpice. Nu cred că vreun meci este câştigat sau pierdut dinainte, chiar dacă în lume au fost favoriţi şi echipe cu şansa a doua, nu cred în aşa ceva. Cred că trebuie să fim foarte pregătiţi pentru fiecare moment în timpul meciului. Ştiu că în mintea oamenilor se fac calcule, Norvegia este campioană europeană, este o echipă foarte puternică. România a bătut Norvegia în 2018 la o diferenţă foarte mare de goliuri. Eu sunt convins că suntem capabili să înţelegem şi însemnătatea momentului, să înţelegem şi că suntem ca echipă a României în momentul în care trebuie să avem foamea aceea de rezulatate, astfel încât să fim într-un sens pozitiv ca nişte câini în teren, să fim ca o haită care este non stop unită” a explicat selecţionerul, într-o conferinţă de presă.

Antrenorul echipei naţionale are încredere deplină în echipa sa, înainte de startul turneului preolimpic: ”Mesajul pe care l-am avut inclusiv la plecarea din România a fost că preocuparea fiecărei fete pentru fiecare antrenament a făcut să avem fiecare şedinţă de pregătire care de multe ori ziceam asta a fost foarte bună şi cumva am ridicat ritmul şi nivelul d epregătire la fiecare şedinţă. Simt echipa foarte conectată şi jucătoarele, şi noi, staff-ul, la însemnătatea acestui turneu preolimpic şi avem o stare optimă de start, suntem pregătiţi de start. Cred că specificul unui astfel de turneu preolimpic este că toată lumea vine cu toată puterea, cu toată dorinţa, cui toată inimâa ă poartă să se cqalifice la turneul olimpic. N-am fost foarte îngrijoraţi tocmai d-asta, am ştiut că Denisa a avut acum trei săptămâni covid, asta cumva nu ne-a speriat atât de tare” a mai spus Adrian Vasile.

Naţionala de handbal feminin a României joacă sâmbătă, 20 martie, de la ora 20:30, contra Norvegiei, iar o zi mai târziu cu Muntenegru. Pe România o aşteaptă 2 meciuri de foc în lupta pentru calificarea la Jocurile Olimpice, împotriva Norvegiei şi Muntenegrului. Scandinavele au câştigat fiecare partidă de la sfârşitul anului 2019 până acum, în timp ce muntenegrencele vor avea avantajul terenului, meciurile fiind jucate la Podgorica. 

Afla mai multe despre: adrian vasile 

viewscnt
Articole similare