Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Vasile, fericit după victoria clară cu Dunărea Brăila: ”Aveam nevoie de o repetiţie bună înainte de meciul cu Esbjerg”

Adrian Vasile, fericit după victoria clară cu Dunărea Brăila: ”Aveam nevoie de o repetiţie bună înainte de meciul cu Esbjerg”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a obţinut cea mai clară victorie a sezonului în Liga Florilor, după un succes la 14 goluri diferenţă cu Dunărea Brăila

”Cred că aveam nevoie de o repetiţie bună înainte de meciul cu Esbjerg şi cred că aveam nevoie de o repetiţie bună mai ales în sistemul nostru defensiv. Azi a funcţionat mult mai bine cel puţin din min 40 cel puţin 15 minute tot angrenajul cu jucători cu tot cu portarul şi atunci s-a făcut şi această diferenţă puţin cam mare, nu reflectă valoarea dintre cele două echipe. Avem suficientă maturitate în echipă să nu fim atât de naivi să credem că dacă azi am câştigat la o diferenţă atât de mare e un scenariu care se poate repeta în weekend, în niciun caz. Ştim foarte bine că echipa din Danemarca, din Esbjerg e o echipă foarte bună, le respectăm foarte mult ca adversare, ştim cât de greu a fost şi meciul din Deplasare, de la începutul competiţiei. Ce e foarte dificil e că nu ştim când vor fi programate restanţia cu Rostov din Rusia şi meciul de acasă cu Beitigheim. Regula Federaţiei spune că după 13-14 februarie nu se mai poate juca după acea dată, aşa că suntem în situaţia în care în 7 zile să trebuiască să jucăm 4 meciuri şi suntem foarte curioşi să vedem ce se va întâmpla.” a explicat antrenorul Adrian Vasile, după victoria clară cu Dunărea Brăila.

CSM Bucureşti a învins Dunărea Brăila cu 38-24, într-un meci din etapa a 9-a în Liga Florilor. „Tigroaicele” au procentaj sută la sută în acest sezon

Afla mai multe despre: adrian vasilecsm bucureşti 

viewscnt
Articole similare