Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Vasile, înainte de play-off-ul cu Macedonia de Nord: ”Începem lupta pentru viitorul nostru”

Adrian Vasile, înainte de play-off-ul cu Macedonia de Nord: ”Începem lupta pentru viitorul nostru”

Handbal

Comentarii

Antrenorul Adrian Vasile a declarat că pentru naţionala de handbal feminin a României meciul tur cu Macedonia de Nord, care se va disputa sâmbătă, de la ora 18.00, în play-off-ul pentru calificarea la Campionatul Mondial, reprezintă o nouă luptă pentru viitor. Tricolorele vor juca returul în 21 aprilie, în deplasare.

“Începem un nou drum, o nouă luptă pentru viitorul nostru. Avem nevoie de o bucurie, ultimele 30 de zile nu au fost cele mai uşor de îndurat şi avem nevoie de o răsplată. Avem şansa acestui baraj cu Macedonia, pe care îl vom trata cu respect si seriozitate, şi avem nevoie de această bucurie pe care trebuie să ne-o facem.

 Este tipul de meci pe care de multe ori lumea îl priveşte ca având o favorită certă, iar pentru mine este foarte periculos, pentru că nu cred niciodată că lucrurile sunt scrise dinainte", a afirmat selecţionerul echipei naţionale.

Vasile a menţionat că ratarea calificării la Jocurile Olimpice este “o rană deschisă”. “E o mare suferinţă faptul că nu ne-am calificat la JO, există o rană deschisă în noi...am fost tare aproape de a ne califica, dar avem de muncă mult pentru acel puţin care ne-a lipsit să ajungem la Tokyo.

După turneul preolimpic putem lua multe plusuri şi am înţeles cât de mult contează acel 5% care ne-a lipsit să mergem la JO", a adăugat tehnicianul.

Afla mai multe despre: adi vasile 

viewscnt
Articole similare