Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Vasile: ”Prima repriză a fost aproape perfectă!” Ce a spus despre meciul retur: ”O să jucăm cu public. A devenit neobişnuit”

Adrian Vasile: ”Prima repriză a fost aproape perfectă!” Ce a spus despre meciul retur: ”O să jucăm cu public. A devenit neobişnuit”

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia ŢSKA Moscova, scor 32-27 (20-12), în manşa tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.


Victoria a fost dedicată pivotului Crina Pintea, care aniversează în aceeaşi zi împlinirea vârstei de 31 de ani. Neagu a urcat pe primul loc în topul marcatoarelor competiţiei.

La finalul mecului, antrenorul Adrian Vasile a explicat: ”E o diferenţă importantă. Cinci goluri sunt importante, dar nu este în niciun caz una dintre diferenţele alea care te poate relaxa. Şi pe undeva mă bucură lucrul ăsta. Returul din Moscova o să fie foarte echilibrat”

El a remarcat prima repriză a jucătoarelor sale, una care a fost de-a dreptul entuziasmantă: ”Prima repriză a fost aproape perfectă. Oricât de mult ne-am dori, e foarte greu să repeţi o asemenea repriză în care eşti la cel mai înalt nivel” a spus Vasile.

Partida retur ar urma să se joace şi cu spectatori în sală: ”O să jucăm cu public, lucru care deja pentru noi este un lucru neobişnuit, să avem gălăgie în sală. Va fi un retur foarte echilibrat. Se va juca pe durata tuturor celor 60 de minute. Este unul dintre acele meciuri în care toată munca pe care ai depus-o pe parcursul anului trebuie să se reflecteze în acel meci” a mai spus antrenorul Adrian Vasile. 

Afla mai multe despre: adrian vasilecsm bucureşti 

viewscnt
Articole similare