Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Vasile: ”Următorul meci va fi cel mai greu al nostru!” Ce trebuie să corecteze România pentru meciurile din Main Round

Adrian Vasile: ”Următorul meci va fi cel mai greu al nostru!” Ce trebuie să corecteze România pentru meciurile din Main Round

Handbal

Comentarii

Antrenorul formaţiei CSM Bucureşti, Adrian Vasile a vorbit despre prestaţia României din meciul cu Norvegia şi a oferit câteva recomandări pentru meciurile din main round.

Adrian Vasile a remarcat prestaţia portarilor Denisa Dedu şi Yulia Dumanska, pe care le consideră argumente solide în jocul echipei noastre pentru Main Round: ”Eu cred că stăm cu apărarea foarte bine pentru că Denisa este într-o formă şi Iulia sunt într-o formă foarte bună. Procentajul portarilor noştri şi  situaţiile pe care portarii noştri le-au apărat sunt senzaţionale. Contează mult pentru echipă să ai un înger salvator în spate. Doar că realitatea nu ştii dacă va fi tot timpul un astfel de procentaj în poartă. Cred că sunt multe lucruri de corectat în apărarea noastră, în jocul defensiv” a explicat Adrian Vasile.

După meciul bun cu Norvegia, Adrian Vasile le-a remarcat pe Eliza Buceschi, Lorena Ostase, dar şi pe Laura Popa: ”Următorul meci va fi cel mai greu meci al nostru. Este meciul care fie te poate băga în joc pentru locurile 5-6, fie te poate stresa să fii la 9-10 sau în fucţie de alte rezultate. Dar următorul meci este crucial pentru noi. Pe mine mă bucură la fiecare meci mai câştigăm câte un jucător se mai adaugă câte un jucător care joacă bine.  Azi a fost a fost rândul Elizei, mi-a plăcut Laura Popa pe extremă care are nişte execuţii care vor face invidioase multe extreme dreapta. Lorena deşi este la al doilea turneu, dar din punctul meu de vedere este debutantă ca şi rol si importanţă. Face un turne bun, este o jucătoare matură pentru vârsta pe care o are şi pentru experinţăa pe care o are. La meciurile din Main Round să sperăm că acest nucleu de jucătoare, până acum au venit pe rând, dar poate să prindem toată linia de 9 metri să joace bine, cu poarta care joacă bine şi atunci se vor înănţui mai bine lucrurile pe mai departe” a mărturisit antrenorul CSM-ului la Telekom Sport.

Naţionala de handbal feminin a României a încheiat, luni, cu o înfrângere grupa D a CE din Danemarca, în pofida unui joc entuziasmant, scor 20-28 (13-13), cu reprezentativa Norvegiei, şi va începe grupa principală II, cu 0 puncte în clasament. Astfel, clasamentul final al grupei D este Norvegia (6 puncte), Germania (3), România (2), Polonia (1). În grupa principală II s-au calificat Norvegia, care va începe cu 4 puncte în clasament, Germania, cu 2, şi România 0 puncte.

Primele trei clasate vor continua în grupele principale, locurile 1-3 din grupele A şi B în grupa I, iar locurile 1-3 din grupele C şi D în grupa principală II, între 10-15 decembrie. Echipele se vor califica în grupele principale cu punctele acumulate în disputele cu celelalte adversare care ating această fază.

Afla mai multe despre: adrian vasileromâniahandbal 

viewscnt
Articole similare