Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adriano Galliani, previziune sumbră, în contextul coronavirusului. "Uitaţi de asta, nimic nu va mai fi la fel ca înainte"

Adriano Galliani, previziune sumbră, în contextul coronavirusului. "Uitaţi de asta, nimic nu va mai fi la fel ca înainte"

Diverse

Comentarii

Personaj controversat, dar un fin cunoscător al fenomenului fotbalistic, fostul vicepreşedinte al echipei AC Milan, Adriano Galliani, le dă veşti proaste microbiştilor.

Previziune sumbră, în contextul COVID-19. "Uitaţi de asta, nimic nu va mai fi la fel ca înainte" 

''Nimic nu va mai fi la fel ca înainte, cred că trebuie să uităm de stadioane pline. Va fi foarte greu ca 80 de mii de oameni să se mai adune pe San Siro. Cred că se va juca mult timp în spatele porţilor închise. Apoi, poate un scaun va fi ocupat, iar cel de lângă va fi gol. Dar nu asta trebuie să fie preocuparea acum. Trebuie să ne gândim doar la sănătate, abia apoi la toate celelalte activităţi, iar fotbalul este una dintre celelalte activităţi. Când războiul împotriva acestui inamic invizibil se va termina, va trebui să reconstruim ţara'', a declarat Galliani pentru un post de radio italian.

În prezent senator, dar şi administrator delegat al clubului Monza, Galliani a fost mâna dreaptă a lui Silvio Berlusconi în perioada de glorie a lui AC Milan.

 

Afla mai multe despre: covid 

viewscnt
Articole similare