Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adversar cu nume pentru Steven Gerrard şi Ianis Hagi! Celtic are două variante de top pentru a-l înlocui pe Neil Lennon

Adversar cu nume pentru Steven Gerrard şi Ianis Hagi! Celtic are două variante de top pentru a-l înlocui pe Neil Lennon
Comentarii

Neil Lennon a demisionat de la Celtic Glasgow, care ar putea fi preluată acum de un nume mare

 Celtic va fi antrenată momentan de secundul lui Neil Lennon, John Kennedy. Presa din Scoţia scrie însă că actuala campioană negociază cu un nume important pentru a prelua conducerea tehnică a echipei.

Fost campion în Spania cu Valencia şi câştigător al UEFA Champions League cu Liverpool, Rafa Benitez este principalul favorit al conducerii clubului. Singura mare diferenţă este reprezentată de oferta financiară pe care i-o poate înainta Celtic, spaniolului. Benitez ar accepta un contract de minim 4 milioane de euro pe an, unul pe care Celtic nu i-l poate oferi în acest moment. În plus, concurenţa este mare, pentru că mai multe cluburi din Premier League şi Serie A vor să-l aducă pe Rafa Benitez, astfel că şansele scoţienilor de a-l convinge sunt relativ mici.

Al doilea nume important de pe lista lui Celtic este Andre Villas Boas. Portughezul s-a despărţit de Olympique Marseille şi este liber de contract. Pretenţiile sale financiare sunt mai mici decât cele ale lui Benitez, dar chiar şi-aşa, depăşesc bugetul pe care îl poate aloca Celtic. Există totuşi o speranţă că scoţienii îl pot atrage cu un proiect serios, pe termen lung.

Celtic ar mai avea şi alte variante, printre care Serghei Rebrov, Eddie Howe sau Steve Bruce, dar momentan, clubul scoţian are ca prioritate una dintre cele două variante de mai sus, anunţă presa britanică.

Afla mai multe despre: rafa benitezcelticeddie howeneil lennonandre villas boas 

viewscnt
Articole similare