Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adversarele echipelor SCM Craiova şi Măgura Cisnădie în grupele Cupei EHF la handbal feminin

Adversarele echipelor SCM Craiova şi Măgura Cisnădie în grupele Cupei EHF la handbal feminin

Handbal

Comentarii

Echipele de handbal feminin SCM Craiova şi Măgura Cisnădie şi-au aflat, joi, adversarele din grupele Cupei EHF, la tragerea la sorţi de la Viena. SCM Craiova a cucerit trofeul în 2018.

Potrivit tragerii la sorţi de joi, SCM Craiova va juca în grupa D, cu formaţiile HC Podravka Vegeta (Croaţia), Super Amara Bera Bera (Spania) şi Nykøbing Falster Håndbold – NFH (Danemarca), iar Măgura Cisnădie a fost repartizată în grupa A, alături de SG BBM Bietigheim (Germania), Team Esbjerg (Danemarca) şi Storhammar Handball Elite (Norvegia).

Câştigătoarea Cupei EHF în 2018, SCM Craiova, a făcut parte din urna a doua valorică, iar Măgura Cisnădie din cea de-a patra, la tragerea la sorţi.

SCM Craiova s-a calificat în faza grupelor după ce a eliminat formaţia germană Borussia Dortmund, în turul al treilea, cu scorul general de 38-35, în timp ce Măgura Cisnădie a trecut de rusoaicele de la Zvezda Zvenigorod, cu 50-47 la general.

SCM Râmnicu Vâlcea nu a trecut însă de turul al treilea, fiind eliminată de danezele de la Ikast Handbold (43-35 la general).

Meciurile din faza grupelor încep în 5-6 ianuarie 2019 şi se vor încheia în 9-10 februarie, cu primele două clasate din fiecare din cele patru grupe în sferturile de finală ale Cupei EHF.

Sferturile se vor disputa în 2-3 şi 9-10 martie, semifinalele în 6-7 şi 13-14 aprilie, iar finala, tot în dublă manşă, în 4-5 şi 11-12 mai.

Afla mai multe despre: scm craiovahandbal feminin 

viewscnt
Articole similare