Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ADVERSARI Europa League | Leipzig victorie fără emoţie în Europa League. Hajduk s-a impus şi ea la limită

ADVERSARI Europa League | Leipzig victorie fără emoţie în Europa League. Hajduk s-a impus şi ea la limită

UEFA Europa League

Comentarii

Hajduk Split a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Slavia Sofia, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Ligii Europa. Echipa care se impune în această dublă manşă va evolua în turul al treilea cu FCSB sau cu Rudar Velenje (2-0 pentru formaţia română, în Slovenia).

Într-un meci arbitrat de Istvan Kovacs, croaţii au marcat singurul gol în minutul 79, prin atacantul ghanez Ahmed Said. Centralul român a eliminat un jucător de la oaspeţi, pe fundaşul Saşo Alexandrov, în minutul 84, pentru cumul de cartonaşe galbene.

Într-un alt meci din manşa I a turului al doilea preliminar al Ligi Campionilor, RB Leipzig a învins, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, formaţia suedeză Hacken. Germanii au luat o opţiune serioasă pentru calificarea în turul al treilea, în care vor întâlni pe CSU Craiova.

Joi, au marcat Bruma '35, Matheus da Cunha '39, Kevin Kampl '50 şi Jean-Kevin Augustin '84. Gazdele au jucat cu un fotbalist mai puţin, după eliminarea lui Stefan Ilskaner '81 (două galbene).

Returul va avea loc la 2 august.

Afla mai multe despre: hajduk spliteuropa leagueslavia sofialeipzigcraiova 

viewscnt
Articole similare