Experiențe împreună.
You are here:

Adversarul lui Anthony Joshua va dona jumătate din bursa sa pentru lupta împotriva COVID-19

Adversarul lui Anthony Joshua va dona jumătate din bursa sa pentru lupta împotriva COVID-19

Box

Comentarii

Pugilistul bulgar Kubrat Pulev a anunţat că va dona jumătate din bursa sa de la meciul cu britanicul Anthony Joshua pentru lupta medicilor împotriva coronavirusului, relatează Reuters.

Sportivul în vârstă de 38 de ani ar urma să obţină aproximativ 5 milioane de dolari. Meciul lui Pulev cu Joshua era programat la 20 iunie, dar a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

“Voi dona 50 la sută din banii pe care îi câştig din acest meci cu Joshua eroilor neobosiţi au luptei cu coronavirusul. Le voi dona doctorilor, asistenntelor şi spitalelor echipamentele necesare pentru a face faţă acestui virus”, a declarat Pulev pentru coridianul Bild.

Luna trecută, bulgarul a spus că meciul va avea loc spre finalul anului, din cauza pandemiei, şi că nu ar avea o problemă să boxeze fără public.

Printre adversarii lui Kubrat Pulev s-a numărat şi Bogdan Dinu, pe care bulgarul l-a învins în martie 2019., în California.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe