Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AEK Atena - MOL Vidi. S-a marcat în tur, aşteptăm goluri şi la retur

AEK Atena - MOL Vidi. S-a marcat în tur, aşteptăm goluri şi la retur

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri AEK Atena – MOL Vidi Champions League 28.08.2018. Campioana Ungariei a avut un parcurs bun în aceste preliminarii, dar e la un pas de a fi eliminată, după ce a pierdut cu 1-2 pe teren propriu manşa tur.

Ponturi pariuri AEK Atena – MOL Vidi Champions League 28.08.2018

Videoton a fost una dintre surprizele competiţiei până acum şi nu trebuie tratată de sus. Campioana Ungariei nu mai are niciun fel de presiune. Şi-a câştigat locul în grupele UEFA Europa League cu multă sudoare. Echipa lui Marko Nikolici le-a eliminat pe Dudelange, Ludogoreţ şi Malmo până acum, pe primele două după remiză şi egal, pe ultima după două egaluri. În campionat, Videoton a inregistrat doua victorii si doua remize si este doar pe locul cinci. Are şi două meciuri mai puţin disputate faţă de restul competitoarelor. A găsit înţelegere la Federaţie şi şi-a amânat meciul din week-end, pentru a-şi odihni jucătorii. Încă un plus în dreptul echipei lui Nikolici. Biletul Zilei din Europa League. 

Cele mai bune cote din Liga 1 sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri AEK Atena – MOL Vidi Champions League 28.08.2018

Marele atuu al grecilor este experienţa europeană. AEK a mai jucat de patru ori în grupele celei mai importente competiţii europene. Niciodată nu a reuşit să ajungă în faza eliminatorie, dar a terminat de două ori pe locul 3 şi a continuat în Europa League. Cea mai bună performanţă europeană a lui AEK datează din primăvara lui 1977, când a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA. De cealaltă parte, MOL Vidi nu a jucat niciodată în grupele Champions League. A mai luat startul de două ori în preliminarii, dar niciodată nu a reuşit să ajungă mai departe de turul al treilea. Finalistă a Cupei UEFA în urmă cu 33 de ani, Videoton a mai jucat de atunci o singură dată în grupele Europa League, în 2013, când a terminat pe locul trei.

AEK Atena - MOL Vidi Peste 1,5 @ 1.42

Afla mai multe despre: aek atenavidiponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare