Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aer de Liga 1 la Sfântu Gheorghe! Sepsi o învinge clar pe ACS Poli Timişoara şi obţine trei puncte imense în lupta pentru salvare. VIDEO

Aer de Liga 1 la Sfântu Gheorghe! Sepsi o învinge clar pe ACS Poli Timişoara şi obţine trei puncte imense în lupta pentru salvare. VIDEO

Superliga

Comentarii

Victorie uriaşă obţinută de Sepsi, scor 3-0, în partida disputată pe teren propriu cu ACS Poli Timişoara, o contracandidată în lupta pentru evitarea retrogradării.

  • Sepsi - Poli Timişoara 3-0 (Fulop 45+5, 80, Tandia 84)

Trupa din Sfântu Gheorhge s-a impus clar deşi a jucat în inferioritate numerică din prima repriză, după ce Kuku a fost eliminat în urma accidentării grave suferită de Haruţ (VIDEO AICI).

Isvan Fulop a deschis scorul în prelungirile primei reprize, cu o execuţie frumoasă din lovitură liberă (45+5), iar timişorenii au părut incapabili să ofere o replică.

Tot Fulop a făcut 2-0 în minutul 80 şi era deja clar că Sepsi va păstra toate cele trei puncte la Sfântu Gheorghe. Pe final, Cînu a văzut şi el cartonaşul roşu, iar imediat după Tandia a înscris golul de 3-0, dintr-o lovitură liberă.

Sepsi ajunge la 29 de puncte graţie acestei victorii şi ocupă locul 3 în play-out, cu şapte puncte peste Gaz Metan Mediaş, ocupanta locului 6, care duce la baraj.

ACS Poli Timişoara rămâne pe locul 7 în play-out - retrogradabil -, cu 22 de puncte.

Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly - Martinez, Viera, Ursu, Sato - I. Fulop, Ghinga - Oliveira, Tandia, Hamed - Kuku (iii) ;
  • Rezerve: Jovanovski - Dima,  Gorrin Rodriguez, M. Burlacu, Petrovikj, Ross, Hadnagy.
     
  • ACS Poli: Straton - Străuţ, Cînu (iii), Şeroni, Raţ - Vaşvari, A. Munteanu, Haruţ, M. Oliva - M. Roman, Drăghici;
  • Rezerve: Smaranda - Velcota, Enescu, Bîrnoi, Ciucur, Zaluschi, Oprea.

FINAL DE MECI! Sepsi se impune clar şi obţine trei puncte mari în lupta pentru salvarea de la retrogradare

min. 89 Ultima schimbare pentru Sepsi: iese Hamed, intră Dima

min. 84 GOOOL Sepsi! Tandia face 3-0 din lovitura liberă acordată la faultul lui Cînu!

min. 83 Cînu e eliminat după ce vede al doilea cartonaş galben, pentru un fault la Hamed

min. 81 Imediat după gol, Fulop e schimbat cu Rodriguez şi iese de pe teren în aplauzele fanilor

min. 80 GOOOL Sepsi! Fulop reuşeşte dubla şi gazdele se apropie de o victorie imensă în lupta pentru evitarea retrogradării!

min. 73 Fulop vede şi el cartonaşul galben

min. 71 Cartonaş galben pentru Petrovikj

min. 70 Şansă de contra-atac pentru Sepsi, mingea ajunge la Tandia, care e însă blocat de Cînu în momentul şutului

min. 69 Centrare a lui Străuţ, iar Oliva reuşeşte să reia spre poartă, însă lovitura nu-i pune nicio problemă lui Niczuly, care reţine uşor.

min. 62 Schimbare şi pentru Timişoara, a doua după cea forţată de accidentarea lui Haruţ: intră Ciucur în locul lui Munteanu.

min. 55 Schimbare la Sepsi: iese Oliveira, intră Petrovikj

min. 52 Timişorenii încep în atac partea secundă şi încearcă să profite de omul în plus, însă Sepsi se apără grupat şi poarta lui Niczuly nu e în pericol

min. 46 Partida a fost reluată.

  • Veştile bune despre Denis Haruţ, care a ajuns la spital şi şi-a revenit după accidentarea gravă suferită. Acesta va rămâne sub observaţie, pentru mai multe teste

min 45+5 GOOOL Sepsi! Gazdele dau lovitura în prelungirile primei reprize, prin Istvan Fulop, care transformă perfect o lovitură liberă!

min 36 Accidentare şocantă suferită de Denis Haruţ, după o ciocnire cu Benjamin Kuku. Fundaşul de 19 ani al Timişoarei a rămas inert pe teren, iar ambulanţele prezente la stadion au intrat imediat pe teren pentru a-i oferi primul ajutor.

Au fost momente dificile pentru toţi cei prezenţi, iar în cele din urmă Haruţ a fost urcat în ambulanţă şi dus la spital. Kuku a fost eliminat de Marcel Bârsan.

Bîrnoi a fost trimis pe teren în locul accidentatului Haruţ.

min. 18: Atac foarte bun al celor de la Sepsi, însă Kuku este surprins în ofsaid.

min. 10: Se joacă pe contre! Ambele echipe forţează deschiderea scorului.

Moment de reculegere în memoria lui Cristian Ţopescu, respectat cu sfinţenie de suporterii prezenţi în tribune la partida Sepsi-Poli Timişoara.

min. 1: A început partida!


Cu cinci etape înainte de finalul playout-ului, Sepsi ocupă poziţia a 3-a, cu 26 de puncte acumulate în primele nouă runde, în timp ce Poli Timişoara se află pe locul şapte, retrogradabil, cu 22 de puncte. Timişorenii sunt la egalitate cu Gaz Metan Mediaş, grupare ce se regăseşte pe poziţia de baraj.

Atât Sepsi cât şi Timişoara vin după victorii. Gazdele de azi s-au impus, scor 2-1, pe terenul celor de la Voluntari, în timp ce formaţia antrenată de Adrian Neaga a reuşit să câştige, scor 2-0, meciul de acasă cu Juventus Bucureşti.

În partida tur, disputată la Timişoara, Poli şi Sepsi au încheiat la egalitate, 2-2, iar confruntarea de azi se anunţă una la fel de spectaculoasă.

Meciul Sepsi-Timişoara începe la ora 18:30 şi va fi transmis în direct la Telekom Sport 1. Golurile şi cele mai importante faze sunt, în timp real, pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: timisoarasepsiliga 1 

viewscnt
Articole similare