Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aeronava cu care au călătorit jucătorii echipei Lazio a fost scuturată bine din cauza vremii nefavorabile în drumul spre Crotone

Aeronava cu care au călătorit jucătorii echipei Lazio a fost scuturată bine din cauza vremii nefavorabile în drumul spre Crotone

Fotbal

Comentarii

Lazio a folosit la această deplasare în sudul Italiei noul avion privat al clubului, un Boeing 737-300 operat de compania Tayaran Jet, înmatriculată în Bulgaria, dar zborul nu a fost unul plăcut pentru fotbaliştii echipei din capitală.

"Am ajuns cu toţii îngroziţi. Parolo este complet nebun, se distrează în avion ca la rodeo. Când am aterizat, i-am întrebat pe colegii mei de echipă de ce nu m-au filmat. Poate pentru că nici ei nu s-au simţit prea bine", a spus Ciro Immobile după meci, potrivit presei italiene. 

Nici reveneirea la Roma nu a fost foarte plăcută. Aeroportul din Crotone, Sant’Anna, a fost închis din cauza vremii nefavoarbile, astfel că echipa a trebuit să se deplaseze cu autocarul la Lamezia Terme, de unde au continuat cu o cursă aeriană regulată.

Formaţia Lazio Roma a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa lui Denis Drăguş, Crotone, într-un meci din etapa a opta a campionatului Italiei. Golurile au fost marcate de Immobile ’21 şi Correa ’58. Ştefan Radu a fost integralist la Lazio, iar la Crotone Drăguş a intrat pe teren în minutul 68.

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: lazioserie a 

viewscnt
Articole similare