Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Afacere-BOMBĂ în plină pandemie! Sterling trădează şi semnează pentru o sumă record. Va câştiga peste 28 de milioane de euro

Afacere-BOMBĂ în plină pandemie! Sterling trădează şi semnează pentru o sumă record. Va câştiga peste 28 de milioane de euro

Manchester City

Comentarii

Mijlocaşul ofensiv al echipei Manchester City, Raheem Sterling, este aproape să bată palma cu firma de echipament sportiv Puma, anunţă presa engleză.

Starului englez îi expiră la 30 iunie contractul cu Nike, iar rivalii americanilor, Under Armour, Adidas, New Balance şi Puma se luptă de mai bine de doi ani pentru a obţine semnătura lui Raheem Sterling.

Conform Sky Sports, Puma este la un pas de a câştiga acest "război". Germanii îi oferă lui Sterling nu mai puţin de 100 de milioane de lire sterline, pentru zece ani de contract.

Dacă acceptă, Sterling devine cel mai bine plătit fotbalist al celor de la Puma şi capul de afiş al strategiei de marketing a companiei germane.

Anual, Sterling ar urma să câştige zece milioane de euro din contractul cu Puma, pe lângă cele 15 milioane de lire sterline pe care le încasează la Manchester City, adică peste 28 de milioane de euro în total, doar din cele două contracte.

Raheem Sterling, al doilea cel mai valoros fotbalist al lumii

În vârstă de 25 de ani, Raheem Sterling joacă la Manchester City din vara anului 2015, atunci când "cetăţenii" le plăteau 63 de milioane de euro celor de la Liverpool. De atunci, Sterling a strâns 230 de meciuri, 89 de goluri şi 72 de assist-uri pentru Man City, iar cota sa a ajuns la 160 de milioane de euro, dar a scăzut la 128 din cauza crizei. Chiar şi aşa, Sterling rămâne al doilea cel mai valoros fotbalist al lumii, după Kylian Mbappe.

Afla mai multe despre: sterling 

viewscnt
Articole similare