Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Afacere fabuloasă făcută de Inter! Vinde o rezervă pe o sumă mai mare decât cea dată pe transferul lui Eriksen de la Tottenham

Afacere fabuloasă făcută de Inter! Vinde o rezervă pe o sumă mai mare decât cea dată pe transferul lui Eriksen de la Tottenham

Inter Milano

Comentarii

Inter Milano s-a înţeles cu Tottenham pentru transferul lui Christian Eriksen, iar totodată a rezolvat şi plecarea unui fotbalist. Afacerea este fabuloasă pentru italieni, vor vinde o rezervă pe o sumă mai mare decât cea dată pe Eriksen.

Reputatul jurnalist italian Fabrizio Romano a anunţat că Matteo Politano (26 ani) şi-a dat acordul pentru a evolua la Napoli. Urmează ca cele două cluburi să se înţeleagă asupra ultimelor detalii. 

Iniţial, Politano va fi împrumutat până la finalul sezonului la echipa lui Gennaro Gattuso, urmând ca Napoli să achite în vară 25 de milioane de euro pentru transferul definitiv al internaţionalului italian. Astfel, Inter va încasa mai mult pentru o rezervă decât va plăti pentru transferul lui Christian Eriksen de la Tottenham. 

  • 28 de milioane de euro este cota de transfer a lui Politano, potrivit transfermarkt.com 
  • Până în 2023 mai are contract cu Inter fotbalistul născut la Roma
  • Doar 11 meciuri a jucat Politano în acest sezon pentru Inter, în Serie A 

Afla mai multe despre: intertransfer interpolitanonapoli 

viewscnt
Articole similare